Wednesday, December 28, 2011

Tudung baru lagi...

Ngee...nk tunjuk kt sini pulak...tudung baru!!! Santek x..?? Hahaha...

Actually pRincE_ZA yg excited ajk aku bli tudung & excited pilihkan utk aku...mayb dia pon suka tudung cani...YES! He is my fashion consultant...tq hubby!


p/s=klo aku biznes tudung cani ada x yg nk beli..?? Cer comment 'saya!!'...

8 comments:

QASEH ALYN said...

ade2....tapi saiz mesti saiz S lah..hehe

farrah said...

cantik!

dah pasang hajat nak bertudung, so sekarang suka tengok corak-corak and fesyen tudung orang-orang yang pakai tudung hehe...

nanonano said...

saya!

sweethOneY said...

rajin laki ko melayan. Klo aku beli baju ngan im sokmo semua dia x kenan. ketatlah, pendeklah apa lahhh. Hehe

♥z@z@♥ said...

ko beli mane babe?cantek lahh

Fieza a.k.a ibu Azwar Qaiszar & Maria Dayana said...

cantekkk...jual la...kasi harga murah2 tau..hhahaha

Anonymous said...

saya,saya!

silent reader,
-nadiazaid-

NINEE'S COLLECTION said...

akk nak no tel nak tnya tdung..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...