Thursday, March 3, 2011

rEkoD diRi...

uKuRan ni aDaLah uTk rEkod diRi seMata~maTa...
x de niAt nk meNunjuk ke aPe...nk mEngAta ke aPe...
baKaL mEnjaDi iNspiRasi nk KURUS naNti...
bKn nAnti..fEw wEeks Lg...wahh..mCm teKad kAn...
JUNE
33"
27"
35"
OCT
36"
30"
37"
DEC
38"
34"
39.5"
MAC
38"
39"
40.5"
oWhh....seRam..seRiau tGk inChi yg bTamBah~taMBah...
tArget aKu aFter deLivEr nTi...
nk daPatkAn potonGan maSe JUNE...
maSa weDdiNg....oHhh....tCapai ke x ni....
kLo x tCapai...tOkei~tOkei PB bDereT meNanti tuuu...hahahahaha...
tAng aTs tu mCm muStahiL jEkk....pAsrah!

8 comments:

♥z@z@♥ said...

cube yunk jgn x cube..gogogo chayokkkkk

.::WaNiE::. said...

tokey tokey PB tu yg best tu hahaha

tinggal lagi hulur duit je

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

fuhhh..aku sukerr yang MAC punya yang FIRST!! wakakaaka..siap ko..pasni lagi naik...heheeee!! yang tu leh turun balik kerrr?? hurm..xsempat hakuh nak pk...xper2....janji cantik menarik tertarik ko mmg DE BOOM!! heehee

Miss Nurul said...

N..nant dah deliver rajin2 letak gamba ur baby kat blog byk2 eh..hehe jgn cuti update blog..

sweethOneY said...

keciknyaaa montot koooooooooo!! jelessss. tah2 bontot aku yg anak dara ni sama mcm bontot ko yg boyot 8 bulan. erk! serammm!

atty's said...

Tapikan kty dulu lepas bersalin kurus je..

sejak keje opis baru ni..sehari ke sehari badan makin menaik..dalam taun 2007 badan kty setat naik sbb keje duduk main tenet ..kunyah jajan

LyNn HaMzAh said...

lynn pun nak diet sungguh2 lepas bersalin nanti...nak kena dapatkan shape yg asal...kalau x nak banyak baju yang x leh pakai...huhuhu...

mummysyafie said...

akak pun nak try BP gak. mana la tahu bleh kurus kan..hihih..angan2 je tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...