Wednesday, March 2, 2011

dUiT kuTu...

ehhh...kOrang mEn KUTU x...??
ni bKn kuTu paRasiT tu...ni MAIN KUTU naManYa...
sBb digeLar kuTu...aKu x tO...
aRitu kEcoh keJap paSaL mEn kuTu ni SALAH...
tp aKu rS tu saLah sBb aDe piHak x bTjaWab saLahguNa kOnsEp & aMik keSempaTan...
cOz...yg oRg duk men kt oFis ni..kuTu~kuTu bese Jekk...
aDe keBaiKan men kuTu ni...
saLah saTu caRa nk saVing kott...saPe seTuju...??
kLo nk menYimPaN snDri kt baNk monthLy RM200...mMg x Laa..
oTw peGi bAnk..duit nk simpan pOn da suRut...sBb menyinGgah tmPat x patOt..hahaha...
sO...siNce aKak kt oFis ni da oFfer...aKu jOin Laa jGk aKak~aKak ni mEn kuTu...
& bLn ni tuRn aku dPt duiT kuTu...wahh!! suKe!!!
duiT bLom dPt Lg...da bSusun LisTing nk aBeskAn kAnn...
iTu naManYa LUMRAH waNiTa..hahaha....
oPss..pRincE_ZA pon men kuTu Yerr...
tp tah buLan baPe tah dPt...
x kEsahLaa ape caRa sekaLipOn...jNji boLe menYimPaN kAn...

8 comments:

AngahSayang2314 said...

betul tue...tp angah tak leh main bila turn angah ada jer duit tue nak guna..selalu terkena...

atty's said...

kty ibu kutu alam cyber..since 2005..syukur alhamdulillah semua pemain jujur2 belaka..tp selalu main ngn org yg sama sbb dah tau hati budi..

nanonano said...

woww..2ratus sbulan ke?
main brape org ni??
nk kire nk kire. hahahaha

sweethOneY said...

duit kutu time membayar rs x best. time dapat wahhh syorgaaaaaa

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

a'ah..cara2 utk saving kan duit yang hadooo...time kita dapat mmg besh...time org dapat berkelip2 jer tgk...tp mmg camtu kan...besh gak kalo main ramai2 beb!!

pssttt : duit ko aku bank inkan ahad ni boleh x?? mggu ni sgt sebokk!! kalo sempat nanti transfer terus akaun ko yer lalim...muachss!!

PutRee SeJiNjaNg said...

kalau kat srwk ni digelar main HOI yunk..huhuhu..dulu penah gak main dgn ofismate..skrang dah takde dah..huhuhu

LyNn HaMzAh said...

dulu lynn main...tp skrg dah x main dah...

♥z@z@♥ said...

laki aku men kutu..tp duit tue dpt wat byr roadtax kete aku..bagussss ...hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...