Friday, March 4, 2011

apProVe ke x..??

2 aRi kt uMa...sGtt sOrgaa...
eVen aDe bOriNg sKet...tp dPt Laa rEst...
aRini aku da maSuk oFis...
nk seteLkAn paPe yg patOt...
pLus nk aPpLy cOti fOr nExt wEek...sMpai bSaLin...
mEmanDangkAn rMai yg aDvice aMik cuTi awaL uTk rEst...
dOc pOn aDviCe bNde saMe...
nTi nk bSaLin lps bSaLin bYk guNa teNagA....huhu...
aGak~aGak bJaya x...??
hUrmm..kiTa tGk Laa nExt wEek....
klo aku dTg oFis..mEans x cOti Lg Laa...
aGak~aGak wEekeNd ni deLiver...cAnceL Laa cuTi aKu...cuTi bSaLin tRus..
mCm suSah jekk aKu nk cuTi kAn...
tahLaa..raSe seRba saLah pLaks nk cOti Lame....
tKt oRg keLiLing menGata...ke pErasAan aku jekk cMni..huhuhu...
sKg nk pLan aPe pOn tEraGak~aGak....
kiTa mEranCang...Tuhan mEnentuKan..ye dOk...??
papE pOn..dOa dr kOrang sgtt aku hArgai.... LATEST UPDATE: cuTi aPproVed!!!

13 comments:

♥z@z@♥ said...

klau mengandung org paham jek..aku dulu best pregnant sbb ramai giler yg sudi menolong & aku xwat keje sgt..hehe..x best tang alahan tue jek la..hehe

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

dulu time akak kan, mmg niat nk cuti awal tau..tapi asik laa tangguh2..
last2 bersalin gak event da lewat due date..seb baik laa hari sabtu kan...time tu tak keje..pe lagi..terus cuti bersalin laa..hehe

klu rasa tak larat bleh je apply cuti awal...hehe..

akk doakan semoga semuanye selamat ye...

::misz maney:: said...

N cuti bersalin..kalau ade orang tak puas hati tu tak tau la..kalau perempuan mcm la dorang tak penah cuti bersalin kan..itu kan hak kite..ape2 pun take care ye :))

diLL said...

kalau nak layan mulut2 potpet ni memang lemah.. seme bt ada je yg tak kena haaa.. ;( ihuew.. tp xpe.. ape2pn slmt bcuti.. ;)

.::WaNiE::. said...

N,
jgn la dok fikir apa orang lain akan cakap

urself and the baby comes first ok ..

kalau dah tak larat, janganla keje lagi. elok mintak cuti awal pun.

lgpun salu tengok lif rosak la apala ..heyyy tak dpt bayanglah kene naik tangga

Izan said...

take care dear...
akak pun tak sabar nak tgk ur little baby... =)

sweethOneY said...

duk umah rest byk2 okehhhh

Fiffy said...

same wit me...
kalo nk amik cuti awal cam serba salah jer...
tapi kalo dah dinasihatkan doc mcm yg princess_n cakap amik je....hehehe

~dARlee zURiS~ said...

banyak hari tak jenguk sini,ingatkan baby dah kuar.hihiii...
cepat2 kuar ye baby :)
alhamdulillah...dapat cuti awal.leh rest banyak sikit

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

semoga dapat berehat sevukupnya lalim..bersedia fizikal dan mental...InsyaAllah moga dipermudahkan segalanya..AMinn

Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

JIVEBUMZ said...

dah start cuti ker? wow bestnye.. N kawan akak baru2 dah 37 weeks dah bersalin tau.. N pon mesti tak lama lagi lah nie.. tak sabar akak nak tengok wajah NZA jr nie.. mesti kiutt macam mama n ayahnye kan?

pepon akak doakan sumenye akan berjalan lancar.. banyakkan berdoa pada Allah yer yunk


semoga dipermudahkan..

Kaspersky Seller said...

Salam ayein. tumpang lalu ye. jom shopping2 kt blog saye. jgn lupe promote kt member2 ye.tq :)

Cheap Kaspersky Online Store - Click Here!

-plz forward- :)
http://cheaper-kaspersky.blogspot.com/

Cik Wanie Ghani said...

dup dap dup dap,
kjap je kan masa tue berlalu,
x sabar nak tgk baby N,
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...