Tuesday, March 8, 2011

12th ANTENATAL CHECKUP

hohohoho...igTkan 10 jEkk..skaLi 12th daa...
xpE..xPe...br 39wEEks kAnn...
bLom oVerduE Lagik....
kLo oVerduE pOn..dOc bg xtRa 7dAys...
kLo x...tawakKaL Laa caNe kan....
so..pRogResS cHeckup ke12....taRaaaa....
MAMA
bp: 128/88 (141/81)
wEight: 72.6kg (72.3kg)
uRine: ok!
NZa jr
wEigHt: 3,227g (2,904g)
Len~Len aku x iGt Lorrr...
sBb dOc x pRinT fiLm kali ni...
aLhamduLiLLah...pKembanGan +ve...
aiR keTubaN pOn cuKup...
tHen..dOc aDe cHeck piNtu raHim...
meRasa Laa kNe seLuk...hohoho...nWay..bLom tbuKak Lg seTakaT smLm...
dOc saiD..aNytiMe boLe tBkak...sTandbY je...
sO...kiTa sTandby je Lahh...
ni suMe kuAsa Tuhan kAn...
Len oRg Len penGaLamannYa....
kOrang tLg dOakan sUme seLamat yErr...

11 comments:

LyNn HaMzAh said...

insyaalah semuanya selamat...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

dah dekat dah tu semoga berjalan lancar semuanye amin

AngahSayang2314 said...

semuanya berjalan ngan lancar....due akak angah sama ngan n tapi dia dah bersalin semalam..bb boy gak.

atty's said...

insyallah semuanya akan selamat

kalau kty 2 anak overdue..si akak ngn firdaus..huhuuhuhuuh..

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

cahyok2 lalim..dah kena check jalan ker?? bagus r baby ko..nak tunggu 40 weeks jugak..biasa 38weeks dah kuarkan..ikut due ni...eweweee!!

Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

atau berminat nak join GA saya..--> 2ND GIVEAWAY

aDieyZa said...

zana doakan semuanya selamat.. N banyak2 bersabar & berdoa k..

♥z@z@♥ said...

baby tunggu 11/3/11...weeeeeee

Redbloodsnow said...

yayyy! tak lama lg kuar lh NZa junior :)

sweethOneY said...

insya allah xde apanya tu.. sabar ye

JIVEBUMZ said...

akak check up besok..haa saspen nak tau berat badan dah naik bape kilo :)

cubaan said...

wahhhh..aku lak yang excited.. terasa rasa aku mase bersalin ari tu.

ohoo dah kene seluk ye... apa rase? kihkihkih...senak kan..=p aku yang dok 3 hari 2 mlm, ce ko bygkan bape kali aku kene seluk..:)

insyallah, takde pape N, ko tawakal je. dan ko guna petua aku ni.

mesti org tanya kan, tak takut tak takut ke..

ko jawab apa tau, ala..relax je, semua pompuan akan rasa.

aku buat cam tu, org tanya aku senyap je tapi dlm hati berperang dgn perasaan utk bertenang.. mulut cakap semua wanita akan melaluinya. nescaya, cepat jek ko rase anak ko dah kuar..hehe..insyallah..

mase push tu ingatla semua..terbayang2 aku pegang baby.. tetiba ada depan mata dah..:)

ok N, selamat bersalin ye, ape2kang text aku tau..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...