Tuesday, March 8, 2011

bOriNg...

bOring Laa pLaks duk uMa...
bGn kul6 wat bFast uTk EN SUAMI...
tHen..kul8..tDo baLik..kul9 Lebey br bGn...
maNdi siAp~siap..kMas biLik..keMas aLmaRi baju...
suSun itu iNi..waLaupon tMenGah~menGah..tp nk wat jGk...
t.aRi..maSak tuk Lunch...
oHh...aKu mMg x reTi duK diAm yErr...
LapPy snTiaSa ON je...kJap2 tGk lappy...
oHh..aRini pRincE_ZA tggAlkAn lappy diE..
laPpy aku yg uMo 5tawOn tu da wEng~wEng...nk kNe reFormaT...
saYang ok lapPy tu..sCreEn bEsau gaBak..tGk muVee pUas oHh...
Laa ni..tgGu pRincE_ZA baLek...
pTg nTi harus aJk diE jenjaLan...
x Ley bLaa ohh duk uMa seHarian..boriNg pLaks...
kLo dLm pAntaNg nTi Len..cZ aDe baby..hihihi..
"aNak...biLa mau keluar..??bEst sgtt ekk duk dLm wOmb mOm...???"

11 comments:

diLL said...

mummy sy sgt wajin.. nnti sy kua pn sy akan sgt wajin.. ihiks.. kata baby 2.. ;) sbr ye.. otw da ni mummy.. :p

atty's said...

dia kasi can mama mommy duk senang lenang dulu tuh.

Redbloodsnow said...

Wahhh..bini mithali. aku nnti dh kawen pun nk latih diri buat bekfast utk hubby. namo dh main beli je...hehe :P

~dARlee zURiS~ said...

pergi jalan2 lah.kasi senang nak besalin ti.akak dulu cuti awal gak.tp tak lekat kat umah.jalan aje.sampai hari dah kuar darah pun sempat g ikut sharil g kedai.hihiii

sweethOneY said...

slesa tu dok dalam tummy tu. hehe

meen said...

Thumbs up utk mama yg rajin ni

JIVEBUMZ said...

mama dah tak sabar nak tunggu baby kuar tapi baby plak sedap tido dalam perut mama yer hihi

sabar N banyak2 berdoa tau!

@juera said...

rajin tol mommy pinky ni..hehe

mummysyafie said...

hihi..junior nak tunggu time baek punya baru kuar kot..

cubaan said...

gud,... terdaya lagi nak buat semua tu beb.. aku? tak daya dah.. dok umah goyang kaki saje.. betul2 isteri mihtali..:)

btw, blog ko kat opis aku takleh bukak dah.. coi betul...hangen jek. balik umah baru boleh nengok blog ko..

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

sobaw lalimm!!! nanti dah cukup due dia pasti akan kuorrr..agaknya ko selalu makan sedap2 kottt..tu lar dia tggu masa tepat nak kuor kan yunk..



Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...