Monday, July 4, 2011

mOrniNg MONDAY....

mOrniNg kOrang....
kaBare...??? hohoho....
aKu suPerr duPerr caPek Laa...
dr KHAMIS mlm smPai SABTU...rEwaNg tuk weDdiNg cOusiN aKu kt MELAKA...
AHAD..aTtend weDding & jLn2 cuCi maTa....uHuk!
da tDo awaL kul10 pOn stiLL nGantOks...
ARYYAN pOn tDo awaL dr kul8 smPai aKu g keJe tD...
tJage kJap2 nk nenEn..paStu smbung tDo...muKa maSa tiNggaLkan AYAH nk baLik kg...hiks..
peNat die nGaLahkan org rEwang yO....
mau x nYerr...saNe cNi oRg mLayan diE...
lps 1 tGn ke 1 tGn....tGeLak2..thenjuT2...
nk nEnen baRu caRik MAMA....
baGus...boLeyLaa MAMA toLong2 oRang rEwang....
sDara maRa..paKcik makCik pOn teGo....
"baGus aNak dak AIN...suMe oRg die nAk..."
kEmbaNg vOntot MAMA....ARYYAN pLz..smPai bEsa yerr gNi...hihihi...
nAnti aku uPdaTe sKet Laa cite saL weDdiNg cOusiN ni...
piCs kt hp x bYk Laa....
aku mCm x raJen nk sNap2...hihihi...
nTi aKu tGgu aDik aKu bg dr caMera die ekk...

5 comments:

nanonano said...

kene biasekan dia dgn org ramai,
sure dia xtakot ngn sape2 pun amek dia, hehe
mika dlu kecik2 mesra je ngn semua org
tp sbb duk ngn mil
hr2 mil ngn fil je yg dia duk tgk selain ibu dia
so skali skale ade org luar tu,
dia xslesa trus la. huhu

sweethOneY said...

hehe behave anak mama ye.. senang hati mama dia kan

♥z@z@♥ said...

dah besar aryyan..cepat jek mase berlalu..iman klau dpt berjalan dia x kisah sape ambik dia..tp klau bngun tido jgn kacau dia sbb dia nak mama dia jgk..haha

mummysyafie said...

Arryan nak buat peace ke tu? siap bersusun je jari comel dier.

oneyani said...

die dah biase gi berjalan kot..tapi baby mmg gitu kot..sat lagi die dah start kenal org rasakan la!ahaha

hope ayyan mcm ni sampai besar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...