Friday, July 8, 2011

ARYYAN's 1st mOviE

SELASA aRitu aKu aMik cuTi...
cOz..IBU ABAH nk anTa YAYA baLik Ipoh...
muLa iGt nk biaR ARYYAN iKut IBU ABAH g Ipoh..
tp da uJung2 x sMpai aTi pLaks nk suSahkan IBU...
lg2 nk handLe EBM duRing long jOurnEy...
ARYYAN stiLL fuLLy bF...Alhamdulillah...reZeki die...
sO..dGn iTu...cuTi Laa aKu aRi SELASA tu...
kebetuLan pRincE_ZA baLik awaL kul10 leBey..ade haL...
tHen..taw2 die suDa bLi tiCket waYang guNa e-paYment..Paypal...
sEnang ok guN Paypal tu...x yah Q pJg~pjg bLi tiCket...
so..pTg tu Layan 3D TRANSFORMERS: Dark of the moon kat AlamanDa...
AJUN & KODI mBr pRincE_ZA jOin skaLi bWk aNak sTawon...
aKu da laaaame sGt weyh x tGk mOvie...
& dis is 1st mOvie ARYYAN...1st tiMe bWk baby maSuk pangguNg...kekeke...
skaLi tGk raMai jEkk baWak aNak..babY baGai...yes! aDe Geng!
b4 maSuk ALAMANDA..kaSik pUmp dLu...tHen..cHange naPpy...hOw's ARYYAN in da ciNema...??
haaa...sGttt beHave...maTa tbeLiak tGk sCreen....tp iDok Lerr pKai sPek tu....
maYb sBb ade coLor2...die tErtarik nk tGk...tp mCm pHm jEkk...
esp tiMe AutobOts tu gaDo2...aKu sua nEnen..maTa kt sCreen...
aNak ohh aNak...kLo da HERO tu herO jGk...
ada kaLa die tLeLap..dLm 30-45mins bGn balik...
sO...suKses La ARYYAN...nExt tiMe Ley baWak Lg...
tp IBU ABAH biSing wOo bWk cuCu die tGk mOvie..
aLaa...org x sMpai aTi kot nk nYusahkan IBU jaGa sMpai mLm...
hurmmm.....

8 comments:

sweethOneY said...

hehe aryyan mmg sgt behave kann jarang sgt dia nak melalak tak tentu pasal. untung mama dia !

atty's said...

lepas ni leh bawak tgk citer smurf

nanonano said...

syoknyeee..
ahdoii ksian abam mika xsmpai2 lg,
ibunye xde smangat kental :p

♥z@z@♥ said...

bestnye..aryyan godd boy lah..iman blom lg..takut dia melalak tros potong stim..haha..iman x suke bising aku rase..coz ritu bwk g tournament bowling apak dia pun dah melalak sakan..huhu

Intan & The Boys said...

memang sungguh N bawak aryyan masuk cinema eh. akak tak sampai hati. kesian telinga budak sebab sound kuat sangat. huhu.

tapi kan N, akak nasihat len kali toksah la bawak aryyan masuk cinema eh. tunggu la sampai dia umur setahun-dua tahun k. kesian kat dia. khalish nak masuk umur 2 tahun pon akak masih tahankan hati taknak bawak dia ke cinema.

sorry ye N kalau terasa hati apa akak tulis ni. ni just opinion dan suggestion akak je. tapi N ibunya, mesti lagi tau apa yang boleh dan tak kan?

love u and aryyan! xoxo.

suezen said...

bestnyer dia tgk wayang babe...aku x pernh bwk masuk g cinema lagi..tlg dia meraung dlm tuh....

JIVEBUMZ said...

bagusnya lah aryyan nie tak nanges.. hui kalo akak tak berani la nak bawak esya nie.. meragam bukan main dia skg nie sejak dah beso sket nih

Cik Wani said...

haha cute nye adk arryan tu..
kecik2 dah pndai tgok movie..

btw jom komen kt link entry wani ni.

http://akuazwani91.blogspot.com/2011/07/i-saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

thx a lot =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...