Tuesday, July 19, 2011

Bowling time!

Jumaat malam aritu tetibe pRincE_ZA ajk men bowling...
mamat tu da bpuluh kali ajak...aku yg bg byk alasan....
so..aritu mcm x ley ngelak...
kasi chance laa dia nk lepas gian...hiks...
masa nk keluar rumah...pelawa lah ABAH...
then..ABAH trus siap2...jmpa kt Warta...
rupanya ABAH pon nk training...esok tu dia ade bowling tournament office dia...
hahahhaa...kebetulan...
Orang lelaki kt uma aku...klo bola diorg so-so...tp klo bowling mmg bsemangat....
ARYYAN da besar men bowling ekk...
aku...more than 2 years x men bowling...
ni Taiko bowling ni... #TDDMKA perghhh....taiko tuuu...
ATOK lps men je agah si ARYYAN...
ini pom2 girl ABAH...hahahaha....
aku bsama juara dat nite...
ARYYAN...men sorang2 lalu tetdo..good boy!
so...malam tu aku men 2 game...tp pRincE_ZA gn ABAH x puas amik 3 game...
aku da lenguh2 tgn da...lembik..hiks...
sekali sekala spending time gn family cmni best gak kan...
makin malam makin penuh tmpat bowling tu....
aku men kat WARTA jek...
RM4.80/game + RM1.20/shoe....stokin bawa sndri lerr...

6 comments:

sweethOneY said...

masa zaman UKM dulu, mmg hantu bowling.. skrg nadaaaa..

mr_mrs mikko said...

apa kata nnt bsar arryan jadi bowling player N.. mcm kazen aku.. dr drjh 4 main bowling..

at last, mom dia sacrifice jdkan bowling as her sport. sampai bola pun buat ikut saiz jari.. huhu..
siap ada couch segala...

nuraarin-life said...

Saya dapat rasakan Arryan bila besar nnt mesti papa dia akan bawa main bowling, dari sana mesti arryan akan minat bowling punya..

Main bowling pun perlu ada skill juga, best or.. Dah lama tak main, mesti skill semua lari dah

JIVEBUMZ said...

dah lama giler tak main bowling.. bila nak start balik ntah coz en bob tak shuke men bowling hukhuk

Daya said...

Hi Ain. Nak tanya, ini Warta Bangi tu ye? Bowling ni kat bahagian mana ? Saya tak pernah nampak pon, yang tau atas tu ada karaoke sebelah foodcourt tu..huu

Anonymous said...

Kak, nak tanya. Warta akak pergi ni kat mana??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...