Tuesday, April 26, 2011

Aryyan visit Melaka

Mase kt Melaka tu,ktorg overnite uma Mak Lang aku. Ahad pg smpat pegi Hang Tuah Mall kt Banda Hilir. Saje nk try test bjalan 1family. Stroller pnjam anak cousin aku, merangkap dua pupu Aryyan.

Sepanjang bjalan, sopim2 tu..Alhamdulillah Aryyan behave..tdo je..tjage pn hek2 sbb nk susu je. Aku da standby susu, da pump masuk botol b4 kua uma..wat 3oz x 2botol..tahanlaa dlm 4jam cmtu.

Dlm kul2 da grak balik. Mase tu kete da mula byk masuk bandar. So,nk elak jem kite pegi pg balik t.ari. Itu tips turun temurun dr Abahku..hehe..

K laa..story lite2 je. Update da x bape kencang since ade baby. Tp aku bace tao blog korg, mne smpat aku tggal comment aku tggal, ade tu aku bace je..tru hp..pmbacaan tbatas..hehe..t8 care!


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

6 comments:

sweethOneY said...

good boy.. memahami mama dan ayahnya yang suka berjalan. hehe. bleh bwk g jalan lagi pasni :D

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

wah..beshnya aryyan dah pi jenjalan..
dah besaw!!
makin cute!!

☆┌─┐ ─┐☆
☆│▒│ /▒/
☆│▒│/▒/
☆│▒ /▒/─┬─┐... HYE!!HYE!!
☆│▒│▒|▒│▒│ ..PEACE!!!....
┌┴─┴─┐-┘─┘
│▒┌──┘▒▒▒│..MENJEJAK DISINI!!..
└┐▒▒▒▒▒▒

✿ salam singgah dari mummyweiyda✿
✿eppy blogging ya!!✿

Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

nanonano said...

wahhhh ini hero kecik sudah kuar jalan2 tgk world la, hehe

atty's said...

yeah lepas ni leh bawah aryyan jalan lagi..

sama ngn kty..baca blog thru hp..kdg sempt tinggal komen kdg idak

Ann GreenStrawberry said...

mula2 memang kena test bawak baby kuar jalan2.. nati dah biasa tak lar dia meragam..

Siti NurJ3nab said...

waahh melka tmpat sy..so mcm mana ke melaka seronok dgn bby?hihih..peace!!~
;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...