Friday, October 1, 2010

bDay pResEnt BF kEcikKu...

aRitu tGh jLn~jLn kt MANJAKU...
tuJuan uTama nk caRik nEwbOrn pReseNt tuk cOusiN aku...
tGh~tGh jaLan tu tErtaRiks gn bEnde nih....
PLASTIC POOL...
tErinGat dLu maSe keCik x daPat g POOL...
tHen wat POOL snDri kt uMa....
maNdi bDua gn ADI...
sUmtiMes aDe aNak nEiGhbOur jOin jGk....
wEee....beshNyerrr....
suDdenLy aKu tErinGat kt BF KECIK ni...
KHALISH...sOn oF KAK INTAN aka PUTERIKURE~KURE...
bDay KHALISH LaSt wEek...
x pE...bDay smBut sebuLan...nGeee...
aKu suKe btoL tGk si KHALISH ni...
geLagaT die menYenangKan aTi...& seLaLu senYum...
mak ai...seJuk peRot mAk....
aunTy N baLut tAntik~tantik oK...seLitkAn jGak duiT raYa...
papEpOn..auNty N nk wiSh HAPPY 1st BDAY KHALISH...
cEpat bEsar...jaDi aNak soLeh...LoVe u!!
biLa auNty N daPat kiSs btoL~btoL ni...??

8 comments:

puterikurekure said...

thanks a lot N!
wah...khalish suka betul dpt hadiah tu. mmg kitorg dah plan nk belikan, tp dh rezeki dia ada org nak beri pula...alhamdulillah~

insyaalllah ada peluang dan masa, leh la kita jumpa2. ;)

CikPuanMiera said...

untuk cyrus jangan lupe ye antie.. hehehe

weh, sabtu ni aku turun ptrjya..
meh la meh la.. kite berpoye poye..

honeysour pon aku hangkut skali.. :d

.::WaNiE::. said...

alo comeynye budak niiii

atty's said...

mesti khalish suka.lepas ni leh mandi pool..

StrewberiManis =) said...

waaa bestnye khalish
mesti dia suka kan :D

Redbloodsnow said...

wahhh..aunty yg baik hati nih...hehe :)

sweethOneY said...

comelnya khalishhh.. pasneh leh berendam :D

♥z@z@♥ said...

wah..baiknye auntie N...a'ah kan klau x pat men mase kecik dlu bile dah ade anak geram plak nak belikan tuk anak...weeeeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...