Wednesday, October 27, 2010

bAcksEat suPpoRter

gaRa~gaRa saKit beLakaNg yg bLaruTan dKat sEminggu Lebih....
aRitu aKu gn pRincE_ZA dEcide nk bLi baCk sEat suPportEr...
siYes bEb...
x tetAhan raSenYerr saKit beLakang aku tuh...
maSe g JUSCO SEREMBAN 2 tu...
mMg sEt dLm oTak nk caRik naTang nih....
sO..maSuk JUSCO tRus g bHgn cAr aCcessOriEs...huh!
lePas bLi..tRus rAsmi kt BLACKSAGA pRincE_ZA dLu....
bEsh!! bEsh!!
smPai uMa baRu pinDah lTak kt REDVIVA pLaks...
aLhamduLiLLah...lePas 3aRi guNa da kuRang siKit saKit beLakang...
buT stiLL aDe...oN oFf Laa tp...
tp raSenYerr mCm aKu memerLukan baCksEat ni leBih bYk kt oFis dr dLm keTe...
tApi...perLu ke bLi 2...?? huRmmmmm.....

8 comments:

puterikurekure said...

N, kalau rasa perlu, N beli la. akak pakai support bantal panjang je kat ofis ni.

:)

mummysyafie said...

bila pegnen mmg selalu sakit blkg dear. kalau pakai tu leh la releasekan sikit back pain tu kan.

nUR_rOsALiNdA said...

Hehehehe...
Teringin nyer nak rasa sakit2 nih

Zumie said...

wahh..okla tu..elok untuk kesihatan tulang belakang

JIVEBUMZ said...

kalo rasa sakit sangat N beli la kang melarat lak belakang tu.. nak pakai lama tu! hihi

sweethOneY said...

klo perlu beli je yang.. asalkan nnt rasa lega sikit..

Redbloodsnow said...

cian ko...besar kan pengorbanan ibu mengandung nih kan. dan dan lg utk ko yg berkeja...huhu

PinQib said...

sakit belkang ni kadang3 bahaya sbb dia kan bkaitan ngn spinal bone.. ts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...