Wednesday, March 3, 2010

waLL dEcO sTicKer

raSenYerr maCam raMai da famiLiar gn WALL DECO STICKER ni kann...
aLaa..dEcor2 kt dinDing tuu....
tRend kann sKrg ni.....
aKu pOn tjeBak jGak Laa wehh....
bLi kt ALAMANDA aRiTu...bOotH kt LeVeL 2...aRea NICHII...
aDe mCm~mCm price tgk Laa caNe deSign nk kann...
kLo nk tau leBey LanjuT kOrang ley suRf weBsiTe aDe tu...
daLam banYak~banYak tu aku piLey y ni....
oF cOs PINK Laa kann....huhuhu....RM28 jekk..
eKspeRimen kt BRIDAL's ROOM...hohoho...
see...beFore....
anD...aFter....
kRetiP x...?? aLaa...pKai leKat~leKat je wehh....
suSun iKut kRetiViti Laa....
ni hasiL paLing kretiP aKu ni...poYo x..??
padaHaL aku tiRu jekk cm daLam gamba tu...hahahaha...
sO..kOrang...aGak~aGak nk fEeLing len kt uMa ke biLek ke...
g Laa tErjaH....
seLamat mendEcOr....!!

24 comments:

MiSZuE said...

aku pon lame da beli..beli kat downtown..tapi tak tampal2 ag..comel seh...

CikPuanMiera said...

uptown baru 10 hengget jep.. hihihihi

Adlina Husaini said...

mcm dah suka juga kat sticker gini tapi mahal la jugak ek..tp ada je yg jual murah2,dlm RM10..mebe sewa kat alamanda tu mahal kot.anyway, i came from blog yana :)

:: p R i n c E s S _ N :: said...

zue : asal aku g downtown x pnh jpe ekk..

miera : aku x ke sane beb..mane ado..

adlina : mayb laa...bende same ke??

JIVEBUMZ said...

wah mcm best nie! nak deco2 jugakkk

diLL said...

seyes sngt chantek sis!

AMIEROZIANA said...

nak nyampuk hehehe.kat pasar tani mega shsh alam yuh 5 rm 10...

mcm2 design ada

atty's said...

cantik..tertarik nie..nanti nak kena cari gak nie ..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

jivebumz : jom decor2...

diLL : wat laa kt bilek awk...

amieroziana : yeke...xpe laa..da bli da pon..

k.ty : sila2 k.ty...

aDieyZa said...

yunk, kat pasar malam putrajaya presint 2 ni 3 keping rm10 jer.. berbaloi2!!!

gie sana hr selasa or jumaat.. rambang mata!!

Erina Asmawani said...

yunk..ena beli kat pkns shah alam 3 rm10 je..ena x perasan dlm tu da bagi sample deco, ena main buat sukati..hasilnya, bilik ku seperti tadika..haha..nanti nak buatlah jugak entry pasal ni ;p

:: p R i n c E s S _ N :: said...

aDieyza : N jmpe da kt psr mlm uma N...muwah2...tp xto same ke x...huhu..

erina : da jmpe da y muwah...tp x to same ke x...

puterikurekure said...

teringin nak ada jugak!
kat downtown rm10 je? wahh...

♥z@z@♥ said...

cantek yunk..aku malas nk deco2 nie..x larat weh..huhu..ko tgh semangat nk kawen bleh la try yunk..hikssss

:: p R i n c E s S _ N :: said...

puterikure2 : kt tmpt akak ade x agk2..??

zaza : ko kne rest...t da sehat..deco bilek baby..

IR Korea Deco said...

pipupipu...
1st sekali, terima kasih banyak banyak kat Dear Princess keranan mengiklankan product saya kat blog.. hehe
cantik...

okie, second...
kat down toen RM10 ada... 3 RM10 ada... saya juga pernah beli yang RM2 kat kepong pasar Pagi...
tapi... Kualiti tak sama...

let me explain
1. Size
2. Colour Kualiti
3. Kualiti Gam
4. Material...
5. Made in Korea
6. Non toxic
7. tebal
8. kecantikan

hehe, harga rental kat Alamanda tidak menyebabkan saya jual dengan harga yang tinggi, infact saya jual dengan harga yang sama kat mid valley, Mid Valley rental lagi mahal...

Harga saya adalah paling rendah di Malaysia for Made In Korea Wall Sticker..
tak kan kamu pergi LV Shop di bukit bintang mengapakah harga LV Beg di Pasar Malam Murah kan?
same theory lah tu... hehe

Jangan Risau Dear Princess... Your product worth for the price... Guarantee...!! Dan Saya akan berniaga di Alamanda Selama Lama nya.. hehe!!

:: p R i n c E s S _ N :: said...

IR Korea Deco : thanx spending ur time commented on my poSt...tharu..nExt purchase aDe discOunt x..?? huhuhu...

ir korea deco said...

hehe
halo... discount... boleh... hehe kamu belilah banyak sikit... hehe

kerana harga saya ini sudah rendah rendah sampai sangat rendah...

emm...

HOn3YB33 said...

yunk..


minat jugak..

tapi ganu mana mau carikkkk??

sweethOneY said...

minattt nak beli. jemu aku nengok bilik yg kosong neh ha

:: p R i n c E s S _ N :: said...

honeybee : nk kerr..?? nk y cane??

izza : tampal yunk jgn x tmpal..

jomstop said...

Jom tengok website saya http://www.jomstop.com , harga yang ditawarkan lebih murah dengan kualiti yang sama.

semuanya di import dari Korea.

wall sticker said...

Nice wall sticker, are they removable?

Yusnita Yunus said...

Yes, removable

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...