Tuesday, March 30, 2010

rEviEw pRoduK ATIKA BEAUTY..

sKip kJap Laa sTowee td tu...nk ciTerr Len pLaks...biA kOrang tetAnYe~tanYe aKu g maNe gn pRincE_ZA...hohoho... raSenYerr da banYakk da pOst paSaL pRoduK ATIKA BEAUTY akU watkan....
nWay..ni kiRe keSinaMbungan paSal pRoduk~pRoduk yg aKu pKai ni Laa..
1st...LOTION TRIMME SERBAGUNA...
dLu aKu guNe maSe nk bTuNang kan.... **cLick siNi...
lePas bTuNang tRus skip~sKip Laa pKai....
sO...LeMak bTaPa baLek dLm baDan ni....
Laa ni..nk kaWen...aKu sTart guNe baLek...taw2 da nk aBes...
sO...bLi Laa yg baRu.....
haRga RM25...
baGus uTk baKar LeMak2 smbiL sHape kan baDan tu....
mMg bKeSan..tu paSaL aKu bLi lagi....
muLe~muLe rasE bRanGin...paNas tHen gaTaL...mEans LeMak peCah...
kLo raJen eXerciSe skaLi..cOnfirm...boLe sLim...
tBuKti...LeMak blebiHan kt piNgguL & pErut da suSut...hihih...
beRat pOn da tuRun cOz aku diEt...tinGgaL nk mEnTen kan je..
sO..pd saPe~saPe mau baKar LeMak & sHape kan bOdy tu...
aKu suggeSt diS pRoduk...
2nd..SCRUB PEMUTIH...
ni aKu bR guNe sebuLan yg LePas.... **cLick siNi...haRga RM15....
sO..hasiLnYe mMg berhaSiL...hoohoho...
aKu guNe ni aLmOst eVeryDay...tiAp kaLi manDi....
kuLit tRase bErsiH...LemBut..haLus & geBu....
pLus bg hOrmon tLebey cm aKu...jeRaWat bLakaNg baDan pOn bKuRang....
seketuL ni taHan Laa sebuLan kLo guNe aRi2 cm aKu ni..
tp kne pOtong2 Laa..br taHan LaMe sKet...
sO...tu jEkk aKu dPt kOngsi gn kOrang paSal pRodUk ATIKA BEAUTY ni....
haiLaa..x de kOmisEn ka...?? hihihihi...
nWay...aKu x kAn pRomoTe kLo bnDe ni x bKeSan....
sO..pd saPe~saPe bMiNat...boLe Laa tErjah keDai uBat~uBatan o faRmasi bDekaTan...
seLamat menCuba!!

17 comments:

diLL said...

waaaa.. best3.. bpe lame 2 sis da ada kesan krg lemak.. sy ni nk krs..tp semua malas~

AngahSayang2314 said...

wah putih bersih lagi suci tue

puterikurekure said...

oooohhh...tq for the info!

:: p R i n c E s S _ N :: said...

dill ; awk tu da kecik yunk..

angah : putih kerr..hohoho..

puterikure2 : wcome sis..

atty's said...

MACAM BESH JE SABUN PEMUTIH TUH

JIVEBUMZ said...

nie yg sayang lebih kat N nie.. hihi akak memang ngah carik obat yg bleh kasi kecik sket ini peha.. ok ok i nak try satu lah.... pastu g erobik..perghhhh tah2 seminggu jer dah kurus peha i...hahaha

:: p R i n c E s S _ N :: said...

k.ty : mmg besh k.ty..

jivebumz : try test kak..tp panas sket tao..kne tahan je r..

Zumie said...

duta atika hehe..
muke ko pon licin ja...bml la kan ape lagik :)

:: p R i n c E s S _ N :: said...

zue : muahahaha...muke itu effect camera jekk r..muke aku x licin pon..

PinQib said...

cun la.. ok.. nmpk efektif, muka pon licin.. hehe.. tp tkut gk.. tkut x seswai

:: p R i n c E s S _ N :: said...

pinqib : ni sabun badan yunk...xde kne mngena gn muke..huhuhu

*Dak kecikkk* said...

N,inda dengar org kata produk ni ada mguna kang bahan2 larangan..
ada keluar dalam paper ritu..
Tp xthu la law tu khabar2 angin jew. :)

sweethOneY said...

yanggg, scrub tu utk bdn kan? nak try la beli dua2 menda alah neh. nak diet, nak diet aku neh. buatnya idak jugak. berat montot weh

Cik Wanie said...

teringin plak nak memilikki brgan dari Atikah beauty,
hihihi,
nak kena terjah nie;)
hahahahahahaha;)

tunggu;)

:: p R i n c E s S _ N :: said...

inda : yunk..y larangan tu produk Night Cream...N pon bace aritu..yg lain2 sah ok..huhuu

izza : yup..utk badan..try r bli...ni mbantu laa ni..

cik wanie : bli jgn x bli cik wanie....

Rosidah said...

banyak promote Atika Beauty... kalau nak komisen jom jadi pengedar di http://1stopCatalogue.blogspot.com

Rosidah said...

Banyak promote Atika Beauty namapak, kalau nak komisen jadi la pengedar di http://1stopCatalogue.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...