Thursday, February 4, 2010

TIPS meNgaMbiL haTi paSanGan

jOm...kiTe sHare TIPS MENGAMBIL HATI PASANGAN...

tiPs ni baGus uTk suMerrr actuaLLy..x kire singLe ke in a reLationsHip ke...maRried ke...aKu pOn nk jaDiKan tiPs ni aS a guiDe tuk mLayari aLam ruMahtanGga nTi...

Tips mengambil hati suami Sentiasa berhias untuk suami. Bersiap dan berhias menunggu kepulangan suami. Sentiasa menjaga kecantikan diri seperti masa berkasih-kasih dahulu.

Memahami hobi suami dan sentiasa memberi dorongan selagi ia memberi manfaat dan menggembirakan suami anda tetapi berbincanglah jika hobi berkenaan terlalu memakan masa untuk anda bersama atau suami anda terlalu boros untuk hobi tersebut.

Menyediakan hidangan dan minuman untuk suami tanpa perlu disuruh.

Tips mengambil hati isteri Memberi hadiah kepada isteri. Walaupun nilainya cuma beberapa ringgit tetapi ia akan dihargai oleh pasangan anda.

Memuji masakan isteri anda. Memasak dan menguruskan kerja-kerja rumah adalah pengorbanan yang besar dilakukan oleh isteri anda.

Temankan isteri anda membeli-belah dan memberi pendapat anda apabila diminta.

Selalu memeluk dan membelai isteri. Sebelum kahwin haram pegang tangan tapi ramai yang buat, bila lepas kahwin nak sentuh isteri pun susah.

Memuji kecantikan isteri apabila dia berhias. Jangan sekali-kali memuji kecantikan perempuan lain didepannya. Ini akan membuatkan isteri anda berkecil hati dan berasa kekurangan.

11 comments:

Redbloodsnow said...

wahhh..nice². senang aku nk ambik ati dillah t. tenkiu dear :)

@juera said...

bila dh de somi ak praktik sume2 ni.hihi

:: p R i n c E s S _ N :: said...

zie : wcome2..

ajuera : praktik okeh...

puterikurekure said...

alhamdulillah, suami akak masih begitu sayangkan akak. takat peluk2, pegang2 tangan tu dah biasa sangat. :)

seronok tau N bila pasangan menjadi lebih dari yang kite harapkan. syukur sangat2. akak doakan pince za pon tak berubah lepas kawen nanti. maintain sayang, belai2 N. aminnn~

@}--niEra-- said...

kak kure2,
sila la kongsi tips..
N,
teruskan berkongsi..
cik niEra tiap2 ari jenguk blog N,
cuma kadang2 tu malas nk tinggal jejak..

atty's said...

bagus N ..sharing info nie ..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

puterikure2 : how sweet sis...

aniera : okies yunk..

k.ty : peingatan tuk N jgk tu..

♥z@z@♥ said...

sumer aku dah wat cume nk kene perbaiki dari semasa ke semasa...ceh ayat skema....hikssss

:: p R i n c E s S _ N :: said...

zaza : slamat mperbaiki.....hihihi

ell.eza said...

N, good one! Akak pun baru ingat nak google2 ni letak kat blog jugak..maau kasik abang D baca kekeke...

sweethOneY said...

hihi. x sabar nk kawen. yeay

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...