Friday, November 13, 2009

saMa kerr..??

kOrang....ooo.....kOrang.....
meh cNi....dTg dKat jappp....
dKat kan muKe aNda kt scReen japp...
siLa lihat piCs kt baWah ni ekk..... baRu cOupLe...2006... tiMe sTudy..cLasS MandaRin....2008... eNgagemenT...2009... GenTing...me lOng haiR...2009... baRu~baRu ni..2009....
muKa KAMI saMe kerrr..??
tHen.....kLo kOrang raSe cm saMe...
tLg gTau aKu paRt maNe y saMe tuu....
kLo tak saMe....x Ya Laa sTate seBab pape..
tHen..neXt n3...
aku aKn gTau sbb aPe aku tnYe....
deaL...??

19 comments:

BuLaN iTu aKu said...

kak N.. pic yang last sekali yang sama..
ehheheh
walaupun mcam mana pun tetap pasangan secocok..
semoga berbahagia

suezensuzanna said...

aku x nmpk persamaan..jap2...nk observe lagi ehh yunk

PinQib said...

bentuk muko kot yg pling samo

:: p R i n c E s S _ N :: said...

buLan itu aku : same tang mane tu??

suezen : observe2...

M.r.S. K.i.E.K.e.Y said...

welll....
lepas beberapa kali merenung..

persamaan yg aku terperasan:
1) btg idung samer
2) redup mata samer
3) rahang....

kalau taksilap la...

yang penting..
persamaan yg sngat jelas adalah...
CINTA
PERASAAN
KASIH SAYANG
EMOTION

semua samer..hahahahaa

1CINTA
1PERASAAN
1KASIH SAYANG
1EMOTION

1 malaysia...hahahhahahaaa

lily lotus said...

sama part senyuman kot ;)

Erina Asmawani said...

yunk..gambar pakai baju merah tu sama..bibir & senyum korg sama..plus..bentuk mata pun sama..

p/s: sok kat pwtc de career fair ngan karnival pengantin jugak..tapi level lain2..hehe

:: p R i n c E s S _ N :: said...

pinqib : btk muke ekk..hurmm...

kiekey : wahh..semanagat N bace commnt awk yunk...

lily : senyum same ke...??

erina : tu r..br taw td ade 2 exhibition...cnfirm padatt..

MieZa said...

tang hidung kot..hehe

ell.eza said...

hehe..kan akak dah cakap smlam..ada persamaan..pendek cerita air muka tu sama.

td akak pi wedding exhibition tu..tak banyak sgt booth yg dibukaknya N..tapi 3 jam jugak la akak melilau sorang2 kat situ huhu..dan tiba2 dah dapat ilham baju nikah..banyak ada booth kad kawin ngan photographer je..yg lain2 ada gak tapi macam tak banyak choice. Tapi sikit sebanyak it helps la kalau nak survey2 tu. Td tak ramai org, esok lusa tak tau la

:: p R i n c E s S _ N :: said...

mieza : idung die besau kott..huhuhu...

k.meen : air muke ekk...hihihi...N xto nk g ke x..cnfirm full kan...klo nk kne g awl sket...

kupu-kupu_cinta said...

setuju dgn mrs.kiykey... tp kak N cm dah kurus je.. tgk pic kak N yg first couple n time study.. pp cm tembam sket.. skunk kurus sket..

Izan said...

org tua2 kata kalau muka sama tu jodoh kuat... alhamdulillah... =)

:: p R i n c E s S _ N :: said...

kupu~kupu : hahahha...same je laa yunk pp kembung tuu...

iza : amiin...moga2 masin..

sweethOneY said...

ketara sgt ko dh kurus yang oi.. aku ni je bdn sama dr dulu.. T________T

aku rasa gmbr last tu korang senyum sama..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

izza : tu camera effect je tuh...berat x turun2 ag ni..

.::Wanie::. said...

rasanya bibir & mata kot :DD

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wanie : yeke...hurmmm....

lea said...

apsal yg latest nampk muka kamu cm dh len..
dh makin matured kot...
so bile nak kawen ni..ngeh3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...