Tuesday, November 24, 2009

mY 1st inStaLLmenT

wuuuuu......
1stLy n3 x de kNe mnGena nk meNunjuk ke aPe ekk..
ni juSt nk diAri kn ape aku wat..
bLog aku kannn....
see...duIt kePuk~kepuk...duiT BARU tuu...
meggigiL nk withdRaw ni..
aL-makLumLaa...oRang jaKun x pNah ade duiT kann...
sO...diseBabkan da aDe keJe teTap...waLaupOn KONTRAK kann...
sO....mgikuT perJanJian y tLh terMetRai...
aKu kNe LakuKan tanggungJawab aku....
sTraigHt fOrwaRd k....
duiT ni tuk aPe..??
kNe baYar instaLLmenT REDVIVA aku....
uHuuu...1st tiMe ok aku kNe baYar snDri....
sLaLu tu ABAH baYar...ABAH isi minYak...aku henTam puas~puas...
skali da kNe baYo snDri...
br tau nk aPpReciaTe kann....
bnde ni da deaL sinCe bLi keTe duLu..on MAY 2007..
kJap jekk maSe bLaLu kann...

11 comments:

sweethOneY said...

terasa cam dh matured lak ek yang dok kuar duit sendiri ni!

:: p R i n c E s S _ N :: said...

izza : da matured..da tua...hihihi

puterikurekure said...

hehehe...bayor jgn tak bayor...
;)

CikPuanMiera said...

kire oke la tu nyahhh.. aku neh dr 1st beli kete smpi skg... aku jugakkkk yg bayo.. haaaaaa.. ape kes?

aDieyZa said...

bila dh keje ni, mmg kita rasa hargai sgt duit tu kan?

♥z@z@♥ said...

yunk, geram tgk duit tue..aku nie pantang tgk duit byk mule la gatal tangan nak shopping..seb baik mr hubby garang..klau x mau pokai dia aku kerjakan..huhu..

oneyani said...

ahhahaha padan muke!rasakan sendiri..sebenarnye akak jeles=p

.::WaNiE::. said...

hahahahaha tak syokk woo dulu pegi keja balik keje xdek kos, sekarang rumah lah apa la kene bayar sendiri huhuhuhu

:: p R i n c E s S _ N :: said...

k.yani : da baya kete x dpt sopim butik akak da...hahahha..

wanie : so far..uma sume dtanggung lg..duit keto jekk kne baya...hihihihi

zaza : jom2 sopim....

miera : ko da keje dlu...aku dlu student maa..mne de duit..

aDieyza : btl2...appreciate sgtt da ni..

puterikure2 : bayo da ni...

juelee said...

n... bagi alamat kat belog ye, nak hantar kad...

pasal baju pompuan kat dzul tu tengok kain, macam kain jue dah siap beads so die amek RM250 sepasang

suezensuzanna said...

wah...kepuk2 duit..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...