Monday, November 16, 2009

DA GURLZ @ MID

weeKend ariTu..
akTiviTi bSama DA GURLZ...EJA...AZIAH...SHEDA...
aDalah ke MIDVALLEY...
tuJuan uTama tMan PN SHEDA kite mbLi baRang maKe up die...
die nk bLi bRand MAC....
perghhh....oRang da keJe Lamerr kannn...hahahha..
aDakah aku aKn tJebak gn geJaLa jGak bLi bRanded maKe up biLer da keJe laMe nTi..??
hahahha...we'LL see....cet!!
tHen...after daT...
kTorg wat oPeraSi taWaf MID tuh...
CIK EJA kiTerr y bseMnagatt nk sOpim baju...
smPai seJam duk mnCarik..
but at Last...baJu tu x memeNuhi kRiteRia...tettttt....reJect!
aku pLaks....nk tau bLi ape..??
PESONA PENGANTIN...keluaran DEC 2009...
hohohoho....tHen kNe maKi gn diOrg...
cm BANGI x de oRg juaL maJalah....cet!!
da tLanjur jmPe kottt....
diS is my 2nd PESONA PENGANTIN....
kaTe tgh oPeraSi "suRvey" kann...kNe Laa sTudy leBey sKett....

18 comments:

BULLET said...

tawap mid tu mmg penat la...cam xde tujuan plak tawap2. baik dok lepak kat atas sambil main boling atau tengok wayang

Framestone said...

betul2 shoping....

p/s- comey eja he..23x

PinQib said...

HEhe,,
ada duit semua boleyyyy..l~!

CikPuanMiera said...

oii.. uma aku ade belammmmmmmbakkkkkkkkkk magazine neh..... tamau ka?? hihihihi... latest2 jugak wat.. 2009 edition =p

aDieyZa said...

zana pun beli majalh PP tu.. dh jd pelanggan tetap sejak 6 bulan lps.. mmg byk tips n direktori yg berguna..

♥z@z@♥ said...

N..zaza pun dulu mase nak kawen tiap² bulan mesti beli majalah pengantin tue sbb nk tgk gubahan hantaran nga baju..huhu

miSZMaNEy said...

betul la tuh..selalunye orang nak kawen ni rajin beli majalah pengantin..nk survey la katakan..

miSZMaNEy said...

betul la tuh..selalunye orang nak kawen ni rajin beli majalah pengantin..nk survey la katakan..

miSZMaNEy said...

betul la tuh..selalunye orang nak kawen ni rajin beli majalah pengantin..nk survey la katakan..

miSZMaNEy said...

betul la tuh..selalunye orang nak kawen ni rajin beli majalah pengantin..nk survey la katakan..

miSZMaNEy said...

betul la tuh..selalunye orang nak kawen ni rajin beli majalah pengantin..nk survey la katakan..

BuLaN iTu aKu said...

heheeeh.. best nye shopping
tak sabar nak blik kl

lily lotus said...

mcm2 idea dpt klau refer dari magazine pengantin tu kan...

Izan said...

ni la jadinya bila pompuan kuar shopping beramai2. =)

ell.eza said...

survey jgn tak survey..kekeke, akak start beli mag ni since september aritu lagi..tapi tak habis2 lagi survey

JIVEBUMZ said...

bestnya g ronggeng2 ngn ladies..

Redbloodsnow said...

zie lak terpakso termporary pakai brand loreal for eye liner. x dpt nk beli MAC dulu..paham² ler kan. lepas tunang nnti baru jd devil merembat MAC makeup..hohoh

:P

sweethOneY said...

nak beli pun xde hal yang.. dh keja leh wat cara keja.. hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...