Thursday, November 19, 2009

muKa saMa=jOdoh kuaT...ekk..??

huRmmm...kOrang igt x n3 SAME KER tu...??
kLo x igt...cLick baLek...kaSik refResh...
huRmmm...rMai y kaTe saMa..
tang iDung Laa...muLut Laa...maTa Laa...pipi Laa..bnTuk muKe Laa..raHang Laa..aiR muKa Laa...
tp kan...aku x paSan pOn suMerr tuu..
smPai sKg aKu stiLL ley nmPak pSamaaN tu ok...
keSian aku ni buTa ke hape...hahahha...
b4 aku pubLish kt bLog lg rMai y da teGo sBnanYerr....
biLerr oRg teGo nTi kTorg hanYa mamPu...
geLak~geLak...pnDang muKe 1 saMa len...cOnfused.. nGeDate kt tePi cOurt koLej UO,UKM...
eVen makcIk jmPe kt mane tah pOn aDe teGo...igt aDek baDek...wahh!!
huRmmm...btoL laa tuu kott.....
tp kLo boLe...aku nk oRang y teGo tu tunjuk btoL~btOl kt muKe kTorg ni y maNe saMe..
tHen tanDakan X....hohohoho....kt libRary..PTSL...kuNun nyerr sTudy...kt foYer koLej UO...tgk TV smbiL nGedaTe..ceLeb my 22nd bDay..
oRang kaTe muKa saMa seiRas tu joDoh kuaT...
amiinnn.....
moGa~moGa tMakbuL laa kaTe~kaTe kOrang tuu....
yunk...winDu aWak...!!

p/s= aLL da piCs adaLah zaMan bLaja dLu...CAMPUS LOVE...hahaha...pRincE_ZA adaLah senoiOr aku kt koLej....

11 comments:

♥chentaMAYA™ said...

insyaALLAH!
kalo dah jodoh xkire muke same ke x~
hee~
tuhan penentu segala!~

farah aminuddin said...

hehe insyaallah moga2 kekal selamanya

StrewberiManis =) said...

a'a penah dgr org kate if muka pasangan kite sama or lebih kurang,
jodoh bpanjangan
tapi ape2 apon, jodoh maut d tgnNya =)

aien~s corner said...

sekali pndg mmg cam de byg rupe..

.::WaNiE::. said...

betul, nak kata sama tu kembar la pulak nanti..ada iras iras laaa..sama riak muke..betul kata makcik tu kalau tak tau mesti ingat adik beradik hahhaha

aDieyZa said...

yunk.. mmg seiras.. lg2 tang bntuk muka n hidung.. hehe..

mmg org selalu jodoh kuat if muka sama.. hope jodoh N kuat la dgn bakal suami tu ye.. Amin..

tp kdg2 org kata, dh selalu nmpak muka kita n bf kita, so secara automatik org akan kata seiras.. dh ke mana2 bersama, so org tgk muka kita ingt bf kita.. tgk muka bf kita, ingat kita..

apapun, semoga jodoh kita semua & pasangan masing2 akan berkekalan..

Framestone said...

bro tgh nak menyamakan muka kami he...23x

www.broframestone.com

atty's said...

selalu org ckp cengitu ar..kalo muka ade iras..ade jodoh ..insyallah .

miszmaney said...

so sweet la korang..mmg selalu orang tua2 kata kalau muke ada iras tu ade jodoh..

Izan said...

betul org tua2 kata muka sama jodoh kuat. amin... seoga bahagia hingga ke anak cucu

honeysour's blog said...

kira berjaya la cinta kampus ko kan...
tahniah beb..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...