Friday, July 18, 2008

meMenDam raSa sGtt...

mOoD memeNDam rasa sgtt....
aduh....sakitnyerr....
giler~gilerr aku pOn...aku stiLL ade aTi & pRasaan y suPer duper sensitive....
aku tau aku da ssh kn die....
tp aku juSt nk bsame2 gn die....
aku x pnh larang die tuk wat pape....
aku hnye bg opiOn ape y aku tau...spy x bLaku ksilapan....
klo bole aku nk jd tuLang bLakang die sntiasa...
tp tah laaa.....
ape aku wat sumerr jd punca....
yelaa...yelaaa.....
dr awl mmg slh aku.....aku y sll wat slh...
aku kn minah emo.....
msti die mnyesaL dpt minah eMo cm aku neyh....
skeaTi laa nk ckp ape pOn...
klo x senang ckp x senang.....
klo x suke ckp x suke.....
klo x selesa ckp x selesa.....
klo x sudi ckp x sudi.....
klo mnyesal bgtau jer.....
aku tau aku ni siapa...
x hebat...x cntik...x ayu...x baik....x de papepOn...
tah r....
siYesLy.....
ms aku taip neyh...aku tsgtttt eMo...
mLeLeh~LeLeh air mate...hingus bagai....
x dpt da nk penDam2....
nk mRoyan da neyh.....
aDuhh....
bLa laa cpt eMo neyh....
sakittt siOttt.....!!!

8 comments:

meen said...

alahai siannya manja kak meen ni asyik memendam rasa je sejak dua menjak si dia kerja ni kan..

life camtu la dik..N kena kuat semangat sikit( pandai je k.meen kasi nasihat, walhal sama jek emo cam N hihi )

N..bercinta zaman muda remaja cam N ni mmg tgh seronok la, especially zaman kolej, zaman belajar..tu time yg paling happening la bagi kak meen, tapi bila dah bercinta dah di alam pekerjaan ni, dah jadi lain tau..sebab tanggungjwab tu dah bertambah. Dulu koman2 pun pikir pasal study je, tunggang terbalik pun, diri sendiri yg tanggung, tapi bila dah kerja, kena fikir responsibility pada banyak perkara, maka..adalah perkara biasa kalau ada ketikanya kita ni akan terabai sikit. Bila badan penat kerja pun, boleh hilang mood. So, mungkin si dia tu penat la kot N..kak meen faham la,k.meen ni dok bercinta dari zaman sekolah sampai ke sekarang ni haa..dah rasa banyak zaman di alam percintaan ni..mmg gitu la kebanyakannya N..tapi tak semua laa, k.meen ckp apa yg pernah k.meen alami. Tinggal lagi N kena sabar je la. Tapi k.meen faham jgk..sampai bila nak sabar kan? Mmg penat bila asyik memendam rasa je..

Satu je pesan kak meen, kalau N rasa dia yg terbaik buat N..jgn la lepaskan..dan jgn merajuk lama2..kang jadi cam kak meen yg dah senja2 ni pun masih nak mencari cinta lagi huhu..

sekian khutbah k.meen buat kali ni..moga berjumpa di lain masa heheh...

haaaa...kan dah senyum tu kan? senyum baca komen k.meen yg panjang lebar ni hihi take care ek sis..jgn nangis sebelum tido tau, kang bangun pagi mata bengkak plak. Meh kita hug2 kasi comfort..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

k.meen : k.meen.... xley nk cenyum....nangis lg ade....sakit laa k.meen feel cmni...N x rs N kuat...N x nk ilang die k.meen...N syg die....tp N nk die fhm ati N ni cmne....k.meen...nk hugs....nk nangis kt sum1 shoulder.....i need support...sedih sgtt...

ita.itu said...

n tkpe..luah kan la perasaan ko tu dik..bior lega ko rasa

:: p R i n c E s S _ N :: said...

sis ita : at least kn...lega sket even ala2 bkak pekung laks...tp ktne lg kn nk luahkn prasaan ni...

framestone said...

N jom kite hiburkan hati yg luka...tue la asam garam N oiii....kita ok je...sentiasa xnmpk happy...(byk fikir pasl tggjwb..tue yg kurg sikit masa nk berhappy)

:: p R i n c E s S _ N :: said...

framestone : hurmmm...mayb d pihak L pk cmtu...len plak d pihak P kan...tu tcipta L & P...

sweethOneY said...

yang..
xmo sedih2 camni yer..
mmg pon tension gile klo gado..
klo aku pon rasa cam jd mental kejap
dlu penah gado time hari keja, aku g opis mata bengkak, buat bodow je..

lama2 akan ok sendiri yang..wpun amik masa..sabar yer..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

izza : 2 r..nk nunggu masa tu bjln y x tahan tuh...rs lame giloss....aduhai....nk kawen r gni.,...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...