Tuesday, July 22, 2008

maaFkan N...

maaFkan N.... N x dpt penDam pRasaan ni lg.... N hrp kptsn N ni btl....
:girl_1:
putuscinte
itu y aku rs skg... rs cm nk sTop kjp bLogging neyhh... aku tau korg pOn x sukerr tgk n3 aku sedih2 je.. emo~emo jerk... aku x sggup da nk citerr sumerr... makin sakit je rs....sedih tHanx pd sape2 y bg aku kekuaTan..nasihat sumerr... aku SAYANG korg sumerr.... klo ade n3 tu..tu sumerr auto publish... doakan kbahagiaan aku....

8 comments:

sweethOneY said...

yang..igtkan ko dh ok :(
aku tbe2 tringat yg time ko gaduh dlu2 tu..
tgk ko sedih camni gak..
xmo sedih2 lagi ok
cepat2 berbaik taw

MisZuE said...

eh nape neh yang...xmolah sedeh2 cmneh...hemm tpi take a time k..

sume bende leh settle..:P

Cik^FAntAReA said...

klu aku ada kt bangi, aku dah pi jumpa ko... relax la yunk... aku x sanggup nk membayangkan mata ko klu nangis nnt merah bengkak...

igt aku slalu tau, confirm tersenyum nnt..heheh

miss u

:: p R i n c E s S _ N :: said...

izza : doakan aku yunk...


zue : i.Allah


syaz : ok yunk..thanx taO..i miss kwn2 kt clg..

moralle said...

Hi N, tak moh lah sad sad. Walau apepun rintangan, dugaan dan halangan hadapi dengan hati yg tenang k, insyaallah semua dari nyer dan padanyer jugak lah kite dapat petunjuk, take care dearie....

:: p R i n c E s S _ N :: said...

sis moralle : i.Allah sis....N cbe kuatkn smangat...

Lily.Lulu. said...

b strong k n
hidop ini banyak pancaroba
banyak rintangan yg perlu dihadapi
tapi setiap yg berlaku pasti ada hikmahnya
DIA nak kiita berusaha dalam menyelesaikan sesuatu perkara
:)

:: p R i n c E s S _ N :: said...

lily : i.Allah...N cube kuat...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...