Friday, January 4, 2013

Kenanga Wholesale City (KWC)


Finally...merasa jugak pergi KWC ni...ramai duk kabo tempat ni best..so, hati pon melonjaklah nak pergi kan...tq hubby! kerana sudi melayan karenah isterimu yg gedik ini... Asalnya aku tweet je pasal KWC...hubby stalk baca tweet wife dia..

Then, dah banyak kali dia ajak pergi...pastu duk tanya... "KWC tu apa..? Kat mana? best sangat ke? nak pegi..?" ...ajak masa time x de ongkos adalah tidak best...sebab tahu tu tempat shopping kan...so, pelawaan ditolak mentah2..acehhh...pastu bila dah ada ongkosnya...x de masa lah pulak...macam2 aktiviti nak buat...
Charge battery dulu....
  Akhirnya...on 31st December 2012 jugak dapat jejak kaki kt KWC tu...memorable sungguh! cehh....Senang je nak cari KWC...klo aku dr Bangi or Dengkil..ikut MEX highway sampai Pusat Bandaraya (Kg Pandan)...then, hala ke Bukit Bintang...amik kiri jumpa Times Square...depan sikit after traffic light akan nampak signboard KWC belah kiri...jumpalah!

Sampai KWC...aku nak start dr tingkat 3 je..tapi pRincE_ZA ajak dr tingkat 1...ok..layann jekk..dasar dua2 kaki jalan kan...ikut pRincE_ZA...semua kedai dia nak ajak masuk...ku tahankan jugak..klo cmtu..dr pg sampai malam x abis tawaf..hehe..kalau nak biznes x pe la jugak ekk...

Excited!
Bagi aku ada kedai OK..ada yg KO...ada tu barang dah ok..budak jaga kedai plak malas nak layan..so, KO lah ko..but mostly jual barang secara borong...minimum 3pcs or 6pcs...depends on kedai...bila beli banyak memang dapat murah...klo dtg rmai2 gn mbr2 ponmpuan or sedara mara...memang berbaloi klo dapat sharing2...

Baju budak pun ada...tapi aku mcm x focus sangat..sebab baru juga shopping baju Aryyan kat JPO gn Manjaku aritu...Baju lelaki pun not bad..pandai pilih dapatlah da bomb kan!

Hasil shopping pada hari itu....aaarrrghh...!!! puas hati mak! Rasa berbaloi sangat...
Baju murah jer tapi tahap kepuasan yg tinggi!
Anak bujang dah pandai mintak...

Tq hubby! tq sebab bawak pergi KWC..!! tq sebab sanggup meredah jem..!! tq sebab sanggup kehulu kehilir 1 bangunan..!! tq sebab willing to melayan Aryyan..!! tq sebab tolong pilihkan baju santek2...!! tq sebab tolong bayarkan skali...!! ngeee...tq..tq..tq..! tq sayang!!!


3 comments:

juelee said...

amboi banyaknyeeee tqqq

.::WaNiE::. said...

banyaknye !! hahahaha

Mrs Mikko said...

AKU PN KALO G KL,
SOPIM SINI NI..
NGEHE!

EH TGH2 WAT KEJA, TU LAH TERCAPSLOCK.
MALS LAH NAK BETULKAAAN.
HAHAHA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...