Tuesday, January 8, 2013

Aalia dihatiku...

 
Tudung kegemaran terkini.... by Aalia Gulati's

Biasalah...aku ni selalu ketinggalan sket tang bfesyen...orang dah pakai lamaaaa...then, aku baru ikut tjebak...tertinggal keretapi...hehehe...rasanya style tudung ni dah lama dah di pasaran...masa aku study UKM dulu lg dah ada...teringat pernah teman Kak Yang (cousin) dia borong tudung cmni before pindah Syiria dulu....Masa tu jugak klo x silap tudung Fareeda jual under Gulati's...about 5 years ago laa... now, Fareeda dah ada butik sendiri...and Gulati's buka scarf boutique Aalia...

Ok..x kisah sangat pasal brand wutsoeva...yang penting, kualiti cun, tahan lasak, cantik & harga berpatutan serta berkemampuan...klo x de kemampuan, toksah berangan nak beli tudung mahal2..kita dulukan yang penting...

Asalnya, pRincE_ZA la ni selalu cakap "Ayah teringin nak tgk ma pakai tudung cmni..cmni..cmni...." . Puas lah aku dok fikir tudung cmne. Rupa2nya tudung mcm kat pic tu..ku sangkakan tudung cemana lah... One day, pergi Gulati's Metro Point...jumpa lah tudung nya...belek punya belek...pRincE_ZA suh amik satu...try... Ok..memang dia suka sangatttt aku pakai tudung cmni... So, the next2 day...jalan2 Gulati's Bangi pulak...suruh lagi amik sehelai... Then, before wedding Yanie, dia kata tudung aku x match dgn baju..jom pergi Aalia...beli lagi sehelai... Hasilnya, sekarang dah ada 3 helai tudung Aalia ni..semua atas desakan pRincE_ZA...hehehe... Pastu dia cakap "Ma...awak juallah tudung cmni pulak...". Wowowowo...dah malas dah nak biznes tudung coz belambak rasanya orang biznes...kekeke...x tahan persaingan.

Oh yerr..harga tudung cmtu RM78 after 50% discount...x sure discount tu sampai bila ke selama2nya....hehehe... then,tips kalau nak beli...tengok material kain tudung tu dulu & awning dia..coz ada macam2 jenis..ada mudah dijaga & ada yg sensitif sket...tapi ikut lah taste masing2...


2 comments:

Noura Qifays said...

lawa tudung tu..akak pkai mesti tmbh lawa..heeeeee....

Lynn Hamzah said...

cuba tepek gmbr pakai tudung tu...mesti cun...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...