Thursday, January 10, 2013

Hi-tea at Puri Pujangga

Weekend baru-baru ni...pRincE_ZA ajak join hi-tea dengan classmates Master dia..hi-tea sempena diorang tamat semester...kemain student skrg..abes sem pun ada celebration..kekeke....tapi..orang dah ajak..aku follow je laa..

KAMI
Hi-tea kat Puri Pujangga, UKM...x ramai pun classmates pRincE_ZA ni..dalam 15 orang dan yang pastinya pRincE_ZA sorang jek lelaki...hohoho...teringat masa study dulu..ktorg amik class Mandarin sama2 as elektif subject.. Dalam class tu pRincE_ZA sorang jek lelaki..'laoshi' lantik pRincE_ZA as 'panchang' (ketua) dan of cos aku jadi assistant dia..hahaha... Dalam class memang duduk berdua seat belakang..ok..seat tu memang dah ditetapkan dari awal class lagi yer.. ikutkan aku ni suka duduk depan.. #skema Pastu masa hujung semester, kena berlakon group bpasangan..dan semestinya ramai tertunggu2 lakonan kami..hahahaha....blueekkkk...!!!

Ragam si Aryyan Rifzain....
Ok..balik cerita pasal Hi-tea...foods sume ok..Nasi Gorang, Mee Rebus, Lempeng sambal tumis, Rojak buah, bubur jagung...sedap2 belaka...pandai pRincE_ZA pilih..ecececeh...dan makanannya ada familiar bagi aku sebab mostly favourite pRincE_ZA...dasar utamakan tekak sendiri...LOL... Aryyan makan mee rebus banyak woo...siap bertambah2 lagi..bagus anak Mama! Sambil makan sambil merayap satu hall, sambil layan tab dan sambil main dengan anak2 classmates pRincE_ZA...

Mama Aryyan berskirt...kejap rasa kurus kejap rasa gemuk..alahai....
Dalam kul6 lebih, perut dah kenyang...masing2 pun bsiap nak balik...






1 comment:

atty's said...

lawa N pakai skirt..gabungan warna menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...