Tuesday, November 22, 2011

Status NZa HSH


macam biasa...sebulan mesti 2,3 kali visit NZa HSH...
ni pon aku tahan2 pRincE_ZA...klo ikut dia..ari2 pon nk visit...
Status NZa HSH...adalah masih menunggu serahan kunci...aishh...igtkan serah kunci cepat jekk..
 rupanya amik masa jgk ekk...ke aku rasa lame sbb excited..overrr...
so...amik feel je laa dulu...
amik feel....berangan...amik feel...berangan...tu je laa keje laki bini...
porch...muat 2 kete..1 tegak..1 senget..
living hall...nk letak sofa..TV cabinet..
sekali gn dining hall...luas 20x70...
Oranges.... #tetibe
Aryyan dah x sabar nk panjat tangga...
house owner....
belakang dapur...berangan dah nk renovate coz dapur yg ade kecik...tp tu kemudian2...
sliding door...Mak feeling kurus...
aku target paling lewat bulan Januari 2012...klo lewat jgk..meroyannn...hahaha...
but actually...x kisah lambat ke cepat...
klo lambat...bole laa kumpul duit lagi dan lagi dan lagi untuk deco-deco NZa HSH ni...
klo cepat...apo yg ado je laa kita kasik sumbat kan...
ape pon...tggu je laa....
aku berangan nk wat housewarming sekali gn Bday Aryyan...hahaha..over x..??
berangan x salah....kekeke.....

7 comments:

sweethOneY said...

hehe tak sabo nak pegi bday party aryyan yg petama :D

♥z@z@♥ said...

bestnye yunk dah ada rumah sndiri..so nk mendeco pun suke hati kan...

atty's said...

aahkan mesti besh kalau dpt buat sekali ngn besday party aryyan..insyallah boleh tu

Erina Asmawani said...

aryyan tomeyyyy! eh eh..entry pasal umah tp ena fokus tgk si comel tu plak :D

asna cute said...

Aku pun excited wey!! Hehe

sharEna said...

sila buat house warming. saye nak datang...hehehe..

20x70 quite puas hati sbnrnya. tp dapur mmg kecik sket ah. nk selesa mmg kena renovate sket =)

emyda said...

wah tahniah..akhirnya umah yg u cakap tu siap kan..kami jer tak beli2..kesian kami....kami ni byk sgt pk..macam2 takut...sampai skrg tak beli2...hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...