Friday, September 23, 2011

Syukur...kontrak disambung...

Alhamdulillah...rezeki masih di MPOB...
kontrak bekerja disambung lg setahun...
yer..kontrak aku setahun-setahun...
letih jgk laa every year nk kne renew kan...
x per laa...da tu rezeki aku skrg....
dlm pada tu..lately aku kerap bfikir psl future...
pasal nk carik new job...yg lebih secure...
bkn kate current job aku x secure...cuma..psaingan terlalu ramai...
kt ofis ni ade 5 org accountants..kontrak...
chances utk absorb semua tu tipis...tp kita x to kan rezeki masing2...
bak kata bos aku... "klo u dpt offer yg lebih bagus..u jgn lepaskan peluang..."
serious..mmg tengiang2 suara bos aku ckp tu...
so...mana boleh usaha kita usaha...demi masa depan diri sendiri & keluarga...
haaa...tu dia ayat org dewasa....hahahahaha

5 comments:

ZaNa aDieyZa said...

hope N terus dimurahkan rezeki hendaknya..

Erina Asmawani said...

Alhamdullilah ;) Rezeki anak tu yunk..

boss ena pun ade ckp ayat yg sama masa MAP dulu..persaingan..kalo de rezeki tmpat lain yg lagi baik..pergi

atty's said...

tahniah N..

sweethOneY said...

tahniah yunk masih ada rezeki sambung kat situ kan.. dalam pada tu kita usaha la jugak tpt lain. aku pun wpun tetap tapi rasa nak try tempat lain jugak..

♥z@z@♥ said...

ble dah ada anak dan family sendiri mmg kite akan pk lebih jauh..keep trying babe..good luck..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...