Friday, June 17, 2011

ceRiTa ceRiTi JUMAAT...

aPe yg bEst paSaL JUMAAT seLain peNghuLu segaLa haRi....??
iT is...bEsok nYa x keJe...cOti 2 aRi...
cEriTa ceRiti JUMAAT...
...............................
1. smLm pTg cHeckup 3 mOnths ARYYAN kt Klinik al-Huda...nOw ARYYAN da sebeRat 6.6kg (5.8kg)...panJang 63cm (62cm)...maSa cucuk tu ARYYAN "hEkk" kJap jEkk...paStu tRus ok...x meLaLaks..bRavo aNak MAMA! dOctoR pOn tEruJa tGk diE senYum2..menGgeLetik...
2. smLm da wHoLe dAy mEetiNg uTk pEgawai...sO..pTg ni aDe mEetiNg Lg...mEetiNg gn sTaff pLaks uTk saMpaikan inFo2 kat duiOrg pLak...
3. miLeaGe REDVIVA sKg da 52,000...eSok da waT apPoinmEnt sErvis kat PERODUA, Selaman kul12 t.aRi...Last sErvis >6bLn LaLu...hiks...da tLebey maSa tp miLeaGe x Lebey Lg...
4. eSok SABTU pTg kul3 aDe jEmpuTan HouSe waRming cOusin aku kat NILAI...aPe tah naMe taMan die...aLang~aLang tu Ley sinGgah NILAI 3 ekk...usHa baRang~baRang uMa...
5. AHAD ni x suRe aDe jEmpuTan kaHwin ke x...naNti kNe cHeck scHeduLe baLiks...wahh...maCam bZ jEkk...
......................................
ok...aKu seNaraikAn 5 jEkk Laaa.....
sO far tu jEkk yg bLegar kt oTak.....
aPe ceRita ceRiti kOrang aRini....???

6 comments:

aDieyZa said...

N, zana happy hr ni sbb dh dekat 4 bulan zana just boleh jenguk blog N time lunch hour jer.. kalau wktu office hour mesti kena sekat, tension ooooooo... hari ni zana dh blh jenguk blog N di awal pagi.. best!!!

honey amour said...

wow..dah ada aktiviti utk esok...

babe..need ur idea la... klik je---> : sini

asna cute said...

hari nir ada check up 38 weeks. berdebor2 jer nak g hehe sbb xtau ape kisah selanjutnya nanti keke.

juelee said...

dah 3 bulan... hehhe makin bam bam aryyan..

sweethOneY said...

akuuuu weekend ni nk setelkan hal2 kawen la, apa lagikk :P pastu nk cari umah

JIVEBUMZ said...

weee aryyan dah bambam... esya nextweek checkup 2 bulan.. tak sabar mau tau beratnya..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...