Friday, September 24, 2010

oPen hOuse...

yeaayy...!!
akHirnYa...aDe gak inVititatiOn oPen hOuse....
sEmanGat aKu nk aTtenD oPen hOuse wEekend ni ok...
sbB nk mKn seDap~seDap...hihihi...
tawOn ni mCm kuRengg sket feeL raYa tu...
dLu wEekdaYs pOn aDe org bRaya kt uMa..
aDe oRg ajk dTg uma...
dis year...mCm sume nk tGgu weekenD jekk...
tRend ka..??
JUMAAT - open hOuse kWsn uMa aku....
SABTU - weDding ZAKI & ALYA...oPen hOuse EJA...
AHAD - oPen hOuse SHEDA...
hahahaha...3 jEkk paDahaL...
tp eXciTed jGak....sbB nk mKn....
sKrg saYa suKa maKan...
Lebih 5 jAm x mKn....tRus pErut mKn seBu...seNak.....
so..tiMe boLe mKn ni kiTa mKn pUas~pUas....
seRik ohh riTu smPai seMinggu x boLe maSuk paPe...
iLang kjap deRia raSa tiMe tu...hahahaha....
aDe saPe~saPe Lg nk aJk open hOuse...?? siLa infOrm awaL~awaL yerr...
p/s= x sYiOk bila bRaya x de huBby...mCm x Lengkap jEkk raSa....wUaaaa....

7 comments:

nUR_rOsALiNdA said...

Yang..lama nyer x masuk sini
preggy ek
congratss!!!!!~

~dARlee zURiS~ said...

alaa...nak g open house gak!
tak puas g mkn lemang ngan rendang.huhuu

.::WaNiE::. said...

huhu

wani nak buat open house tp encik laboo xkasik

dia kata kalau buat makan2 tp panggil kawan2 sikit2 je boleh

tp ingat nak buat ahad ni

tp mcm

entah hahaha


take care N

*luv Syahnia* said...

wahh byk nak p opn house tu ;P

sweethOneY said...

aku x puas mkn lemang ngan rendangg.. ahad neh ada open house. harap2 ada lemang ngan rendang. kalau takde, aku nak pegi beli je mkn sendiri. hahaha. itu namanya nak diet. citttttt

diLL said...

weee.. slmt mjamu selera... ihihihi.. xpe3.. mkn utk baby.. ihiks~

StrewberiManis =) said...

alaaaaaaaaaa ingatkan rumah N tadi
dah semangat ni nak p
tengok2 salah info daaaaa
hahahha :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...