Thursday, September 2, 2010

hApPy 25th bDay SAYANG!

....2 SEPTEMBER....
geNap uSia pRincE_ZA 25 tawOn...
HAPPY 25th BDAY SAYANG!!!
sO sAd...
x daPat nk ceLeb saMa~saMa gn pRincE_ZA....
x pE...diS weEk kiTe ceLeb ekk....
1st ceLebRatiOn aS huBby & wiFe....
aRitu aKu sMs tanYe...
"aBg...aRi tua da dKat...nk pResenT aPe..?"
"maNe de tua...muDa kot.."
"nk jaDik baPak kot..."
"x mO paPe...simPan duiT tuk baBy..."
uHuuu...seLamat...seJuk peRot...kikikiki....
nTah Laa..aKu pOn x de iDea nk bG aPe...
bRg hanTaran aRitu da bG mCm~mCm kOt....
nExt yeAr Laa ekk saYang....
aPe yg pEntiNg....
diS weEk baLek cePat....
RINDU suDeyy....!!

10 comments:

@xiM said...

happy besday to ur husband!!

oneyani said...

huhu betol tu menabung utk baby!

wah mude lagi eh hubby N...muahah gedix x??padahal nk ckp diri sndr mude=p

diLL said...

epi bday prince za.. jaga sis n bek3.. ;) and baby skali.. ihihi

♥ QaseH ♥ said...

kiter nak wish tahniah,,,x lama g da nk dpt beby,,,,,kiter ni follow da lama tp lama x bkk blog nyer pasal bru ni ader peluang,,,,

tahniah princess N,,,,,

JIVEBUMZ said...

hepi bufday!
bufday akak bulan lepaih pon tak de adiah... huhu tak pela yg penting wish tu

~dARlee zURiS~ said...

baru 25 ke??
muda g... ;)

hepi besday to prince za!!

HOn3YB33 said...

caMAt haRi tua UTk NZA...!!~~ WAh..BAguss...sIMPAn utk NZA JUNIOR hadiaHNYEWW!!~~

♥z@z@♥ said...

happy besday to prince za...same umur nga laki aku tp laki aku bln november nanti bru genap 25..hehe

Redbloodsnow said...

hepi bufday to him. same la kte nih yang, klo tang² anniv celeb ker bufday celeb ke...kompom kene postpone celebration sampai meet up..huhu

sweethOneY said...

betul tu, menabung utk baby. hehe. dh nampak naluri keibubapaaan korang dua neh. hahaha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...