Sunday, January 10, 2010

bOdy scRuB fRom ERIESYA

LaSt wEek..aku aDe g WARTA..
acTuaLLy...da Lamerr nk mBli "naTang" ni...
tp x de maSe nk g WARTA nun....
pd awaLnYa aKu haJat nk bLi bOdy sCrub fRom ATIKA BEAUTY.... **piCs cuRik kt bLog KAK EJ..
KAK EJ aDe pRomoTe kt bLog die... **cLick to viEw..
saTu~saTu kDai kt WARTA tu aKu pegi...
suMerr x de juaL wehh....
lorrrr.....aKu igtkn bLambakss...keCiwa ok...
KAK EJ...x daPat laa N meRasa nk pKai sCrub ATIKA BEAUTY...
tp da aLang~aLang tu...
aku nak gaks bLi bOdy scRub...
laSt~last aku piLey ni....
SPA BATH SALT fRom ERIESYA..RM19...
acTuaLLy..pNah gak tBaCe saL naTang ni kt bLog KAK ITA dLu...our eX-bLogger...
die kaTe bagus...sO..yaKin sKet Laa nk bLi....
aKu br pKai smNggu je...
mMg tRase kulit liCin...lemBut Laa....tp beLom taHap geBus....hahahahha....
nTi kLo aDe paPe upDate...aku aKn pRomoTe k!!

13 comments:

JIVEBUMZ said...

akak pon beli brand eriesya jugak! tapi yang botol kaler ijau tu.. plus serai best jugakkk lembut jer pas mandi kulit kite..hehe tak yah g spa g pasni

PinQib said...

Hehe..
penah nampak kawan guna..
tp xda lah pulak dio dok rekomen2 apa..
hehe..

:)

CikPuanMiera said...

dulu aku pakai ni gak babe... memang terbaik jugak la... hehehe.. tp skg da xpakai lg... :p kemalasan.. hahahaha

atty's said...

suka pakai produk nie.

:: p R i n c E s S _ N :: said...

jivebumz : besh kann...t nk try y len plaks laa...

pinqib : hoho...np die x rekomen??

cikpuanmiera : hoho..aku pon tgh awal2 ni..rajen laa..

k.ty : suke jgak...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

jivebumz : besh kann...t nk try y len plaks laa...

pinqib : hoho...np die x rekomen??

cikpuanmiera : hoho..aku pon tgh awal2 ni..rajen laa..

k.ty : suke jgak...

Redbloodsnow said...

bgss ek brand ni yang. nak carik gak ah :P

:: p R i n c E s S _ N :: said...

zie : carikkk wehh..muwah2..

ell.eza said...

waah..nanti dah gebus..boleh promote kat blog ek

sweethOneY said...

hehee.. bakal pengantin neh.. persiapan nak kawen jugak ke ni yang :P

:: p R i n c E s S _ N :: said...

k.meen : of cos...

izza : hahaha....lebey kurang kott..

Nor Mizan Che Saidi said...

Saya pun pakai jugak lah tapi jenis Timun tu. Mmg syok sangat sbb lepas pakai tu rasa kulit lembut n halus.. Sebelum ni saya pakai yang mcm serbuk kulit rambai tu..tapi baunye tak bole bla la..tak tahan..sbb berbau k! Last2 bila pilih scrub Timun ni mmg puas ati.taknak tukar lain dah.hehe..

Nor Mizan Che Saidi said...

Mula2 dulu sy pakai serbuk kulit rambai tu (petua org dulu2) tapi baunye tak bole bla la, berpeluh pun badan tinggal bau tu lagi.at last saya try la Timun Scrub dari Erisya mcm kat atas ni. MEMANG BEST! Kulit rasa lembut + halus.. taknak la tukar yg lain.. sbb da jmp yg best :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...