Saturday, April 5, 2008

zaman kegemilangan KU

huhuhu~ tetiber aku tringat zaman kegemilangan ku dulu.........
aku ni mase skul active gn voLLeyball....
wakil skola laaa.....
tp ble masuk matriX aku berehat kejap...x bsukan lgsg....
sbb tu aku ms mtrX dlu GEBU....x caye tnye iZZa...
betape gebu nyerr aku mase tu....
pastu...masuk UKM...
tah camne laa kan...aku join aerobik college aku...
igtkn nk join club tu sesajerr...
tgk2....aku ni tpilih tuk wakil college 4 SUKEM...
actually ni bkn aerobik biase2 tu...but it's called MEGAROBIK....pnh dgr x??
ermmm...mase 1st & 2nd year tu laa zaman kegemilangan aku gn megarobik neyh...
macam2 sHow aku join..*actually bkn aku jerkk...gn mbr2 aku gaks...
org knal aku kt college pn sbb minah aerobik gtu...cLass x?? uhukz!!
cOmpetion & perfomance y aku pnh wat :
-mlm merdeka UKM
-penutup SIPMA kat seremban
-majlis perasmian & penutup SUKEM,UKM
-APRISIA-C kolej aku...koleh ungku omar
-SUKEM 2005/06 - 2nd pLace
-SUKEM 2006/07 - 3rd pLace
-cOmpetition tuk ko-k -1st pLace
ermmm...tu jer kot y aku igt....byk ke x ekk..?? tpulang kt korg...
tp bygkanla...from a voLLeyball pLayer becomes a megarobik performer...
aku sndri cm x caaye gn ape y aku wat neyh...
tp pape pOn...aku bangga gn aper y aku wat....
and i really2 miss dat moments.....
bilerr ekk aku nk aerobik & playing voLLeyball ag..??
ader saper2 nk join x..??
ni der kenang kenangan mase megarobik itu....
hurmm....korg stowee laa plak zaman2 kegemilangan korg y korg miss sgtt...
share wit us....k...
mmuuahhh...
pRincEsS_N

3 comments:

pearlEJ said...

wahhhh gitu kannn... kira dulu neh minah megaaerobik la neh ekk.. :D

sweethOneY said...

hehe..
apsal xmo share gmbr ms GEBUS dlu? ;p

skrg ko dah sudah kurus maa..
besh :D

pRincEss_N said...

sis ej : dulu lerr...zaman kegemilangan...skunk da pencen...skru da longgar...ahakz!

izza : pic gebus kne scan laa beb...al maklumlaa...ms tu x de lptp...so aku x hengat aku sav mane...mau tgk album?? mari uma aku....pic ko gebus pon ade gak...tp aku lg gebus kot...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...