Monday, July 5, 2010

buBye sWeEthEaRt!

eUwwww..ni bKn sWeEthEaRt pRicE_ZA yErr..
ni sWeEthEarT aKu 2 keTui ni...
ASYRAF MUZAMIL & ARIF MUNAWIR...
mY LitTle cEnOneTss....
LaSt wEek dTg uMa...fOr da LaSt tiMe..b4 diOrg bRangKat ke SYIRIA LaSt saTurDay...
aKu baLek keJe dPt jmPe keJap jekk cEnoNets ni...
smPat Laa maiN~maiN..guRau~guRau & tGk geLaGat maSing~maSing....
tRase ruGi cOz aKu x sMpat nk rEcoRd dioRg tGk uLtraMan smbiL iKut gaYa ulTraman tu oK..
dUa~dua pLak tu..sOrg uLtramaN..sOrg raKsaSa...
boLey pLaks dUa~dua tu bLakon kan...
cOmel giLoss!!
1..2..3..jUmp!! aLaa..x jaDi...
"oNe mOre aLong.."..aKu LaYan jEkk.."aLong..aBg soRang pLak...".
tHen...b4 baLek..saJe nk aMek gmBa bYk~bYk...
waT keNangan...
KAK YANG..IBU & cEnOneTss..
Lg 3 tawOn jmPe....cnfIrm da Len...
siLap~siLap baLek MSIA caKap aRab pLaks..
haRam jaDah Laa nk paHam kan....
smPai ke keTe haa dUk buBye...
aLoo..x pUas nk gOmoL~goMol...da x jMpe paSni....
cOnfiRm tRase beb...kLo x..sMinggu tu mSti aDe tConGok 2 ketui ni kt uMa...
wUaaa..seDey plaks raSe....
tp YAYA cnFirm Lg seDey..cOz laSt jmpe ms wEddiNg aKu tu Jekk...
bF keCik die si ADIK..siBuk tnYe KAKAK YAYA maNe...
iTu bF keCik sLaLu tDo gn YAYA oK...
sOb..sOb...we wiLL miSs u aBaNg & aDik..dUn fOrget uS..!!

6 comments:

.::WaNiE::. said...

huhuh kalau dah terbiasa ada, tetiba takdek mmg la rasa lain ek anne

Stilla said...

comelnye...hehheh..tak lama lagi N dah ada anak sendiri..=)

Super Nia Hana said...

bj biru tu..super comey!

Erina Asmawani said...

comelnye si cenonets..bli mata lentik! aaa..sedihnya dorg nak g syiria dah..pasni mesti dah len..huhu

PinQib said...

huuhuh.. nnt ada anak sendiri...


msti best lh.


Jum singgah belog Pink!

Tips menjadi comel !

sweethOneY said...

wui, lama lagi 3 tahun tu..

takpe, ada anak sendirik nanti gomol puas2 :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...