Thursday, November 6, 2008

mY LuNcH

aku tsggttt x bseLera ok...
aRitu dak oFis ajk lunch kt KAK PAH....
aku ikut je r...
x kOser nk tggl oFis....
peRut mmg lerr laParr.....
aku pOn banTai p oRder...
BIHUN KUNGFU
TEH AIS SHARIFAH (layannn ok!!)
biHun tu mmg seDap....
but..as i saiD...aku x De seLera sgtt...
so..aku mKn x smPai sepaRuh...
aBeh dak2 oFis bebeL....
peRut lak meRaGam kan...
semaLam aku lunch POPIA BASAH 2 kepinG gn CENDOL...
vavavva...harap2 aku ley kuRus laa pasni....

9 comments:

MiSZuE said...

kak pah tu sharifah ke hehe

nanonano said...

elehhh
mcm le die tu emok sgt,
cit

Nurmala said...

lorr....
dulu masa kerja kat times square dapat je makan makanan cam gini sbb ada food court.. skang ni tempat kerja baru ni cam tempat jin bertendang

Ceera said...

ko nak kurus sangat watpe?? =P

pwincess AJA said...

alahai.cmneh makin keding la akak ku.
heeee.

teh ais sharifah 2h nmpk sedap amat wooo!
teliuqqqqnye!

Erinsza said...

sedap yek teh ais sharifah tu, mesti sedap kat mana N yek.

boleh akak gi terjah sat.

sweethOneY said...

alahaii
selera dh mle tumpul eh
kenala mkn gak wey
isau parents ko t
feze pon dok isau t..

axim said...

kuetiow kungfu memang faveret aku dulu kini dan selamanya..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

zue :a'a yunk...

nano : mok r..na x tgk dpn2...

nurmala :yeke...ciannyer kak...

ceera :nk slim r...hahahaha

aja:tp x kuwus pon dik...

erinsza :kt sek8,bdr br bangi kak...

izza : huhhu...xto nk komen...

azim:besh2..layann woo...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...