Friday, November 7, 2008

BEDAK HERBA

RABU smLm...aku reCeiVeD diS paRceL....
fRom MISS NANO....
die kiRimkan aku BEDAK HERBA....
ade 2 jeNiss tuu....
BUNGA TANJUNG...
BUNGA RAMBAI....
haa...tuk ape beDak ni ekkk...??
ni tuk kuLit...
mCm sCruB laa....tp aLa~aLa tRadisiOnaL sKet....
weih....kDg~kDg y tRaDisionaL ni Lerr y muJaraB taO....
mLm tu gak aku da tRy lulur...
mmg bEsh!!!
rs liCin geBu je kuLit....
tu y kuLit MISS NANO putih geBu tu...
ni laa raHsianYerr...hehehehe...
NA...tHanX taO!!!!
saPe~sape y bmiNat...ley dptkn nyerr d MYDIN y bDekaTan....muRah~muRah jerkk...

15 comments:

lindosh said...

bedak tanjung tu kan ade jual mana2 farmasi.. mmg ok pakai benda tu

Dakjaat™ said...

hooh! .. dapatkan segera jamu2 ini dari Mat2 indon yang berdekatan .. wakakkaakakakaa! :p

N .. nak hadiah ... hehehehe! ;p

bozzobattousai said...

susahnya jadi pompuan nih sampai kena pos laju bedak...aku minyak rambut pon tak pernah pakai...

atty's said...

ya betui kat mydin adde juai..takpun pasal malam..

sweethOneY said...

ekk?
elok ek?
hr tu na kta klo aku nk, dia kirimkan..hik3

tgu korang2 pakai dlu klo elok bleh try =D

nanonano said...

asal muke nmpak kusam??
ishk xley jd duta bedak rambai cmni,
xlaku kan..
ekekkek :p

nanonano said...

rajin ke pakai? na sbulan skali pun payah..
dlm erti kata lain,
MALAS..
hihi tp bile lps pakai..
besnyerrrrr...
lembut je kulit,
puteh sket rase,
hihi :D

puterikurekure said...

wah2..
itu ke rahsianya?
kat sini takde mydin la...

blog BeliBuy said...

awat kne dapatkan kat mydin...kat nano xleh ke

Nurmala said...

saya pernah pakai benda tu..
boleh hilangkan daki2

:: p R i n c E s S _ N :: said...

lindosh :x to la...ade kot..

dakjaat: ape?? nk bg N adiah??? bole2...

bozzo :uhu..tu r..P ni ske keco2...

k.ty :k.ty pkai x??

izza : ok je...gne skali skala...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

nano :huhu..muke tired..xde mud nk make up2....

puterikure2:oo..xde mydin ke...

bbk : g laa mntk klo nk..

nurmala :2 r..besh2

NoTy But Nice Zhoe said...

baguss eh.. tk penah nmpk benda tu kat sini... Nano~~~~ i nakkkk~~~~ hahaha

MABS Powder KELANTAN said...

nak cuba yang asli? sila ke http://www.mabskelantan.blogspot.com
sama dgn bunga tanjung tapi bedak kulit rambai ni yg paling terawal wujud(sebelum merdeka tau!!)
tahun 1948..kiranya mcm adik beradikla..asal pun dari Kelantan..
jgn malu2 nak cube!

Anonymous said...

Salam adek,thanks to all yang cube.kalau adek semua tak kisah.share pengalaman korang kat facebook bunga tanjung.nak tau location mane lagi adek boleh dapat Bedak Bunga Tanjung view our website www.bungatanjung.com.my .Terima kasih kepada menyokong dan membeli product Bunga Tanjung.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...