Thursday, March 20, 2008

cUpcAkes

tah naper...tetibe aku rajen nk wat cupcake arini...
so t.ari td..time ibu sebok2 masak tuk lunch..aku laks sebok2 wat cake...
aku wat vanilla flavor jerk...then ltak laa choc rice cket2...
x reti nk hias2 sgt...uhuk!!
actually kn...sbananyer aku tgh "perang" sket gn pRincE_ZA...
cz smlm die tetibe ckp kt aku suh kurus...pipi jgn tembam sgt...
ermmm...gemok sgt ke aku ni??? tembam sgtt ke pipi aku??
tembam2 ni jgk laa y die slalu duk picit2 *pipi ok!
die nk suh aku jage kshtn cz baru2 ni dpt tau ibu der high blood prsure & high cholestrol..
dats y die suh aku jage sbb kturunan aku da gtu...
alaa...cm die tu sehat sgtt...klo nk aku jage kshtn...
y not...die stop smoking...
asap rokok die tu lg ley wat aku pndk umo taO...eee...gerammm...
haa...bebalik sal cupcake tu...
even aku tgh mara2...geram2...tp aku wat gak cupcakes tuk die..
sbb aku SAYANGGG die sgtt...
so..td aku g clg..aku cntct mbr die [senol]...
then mntk tlg senol bg kan kt pRincE_ZA...
aku x sggp nk jmp die...sbb aku kn gemok...!!
da laa...aku mencik ble org ptikaikan sal berat & cantek ni....
sbb aku tau aku x cantek....
ermm..pape pun...ni haa...smpat ag tatapan umum...

sebelum dibakar

semasa dibakar

selepas dibakar

buat yang tcaayunkk!!!

pRincEsS_N

5 comments:

sweethOneY said...

baguz2,dah mula wat cupcakes..
ade peningkatan :P
ape ni gado2..xmo gado2 ok..

ko x gemok pon yang oi..
aku lg gemok dr ko..
lg tembam
nape ko x ckp jer kat za ko tu suh stop smoking?
ape2 pon..xmo gado lama2 yerk!
mintak2 sejok ati dia dpt cupcakes dr ko :)

sweethOneY said...

silap2..
mintak2 dia mintak maaf n pujuk ko pas dpt cupcakes ko :)

n ko pon sejok ati k :)

pRincEss_N said...

da baek da...tp pRincE_ZA bz mencarik duit skg wat part time job...klo aku x bz rase2 nk itot jer montot die...at least ley dpt duit gaks...

pu3nemo said...

bl nk wat kn aku cupcake lak..
act pasal kolestrl tu,org kurus pun lh guna tau..

time aku g wat check up dl,
aku nyer semua normal tp org tu kurus kerin tp semua tggi tau..

ko juz rajin bersukan jek,
ko x gemuk r,
trust me!

pRincEss_N said...

tq nemo.....bsukan..??
hurmmm...dlu rajen lerr akak bsukan...akak join megarobik gtu..
skunk ni urat da kendur...
xpe..xpe...t nk aerobik ag laa...nk join??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...