Thursday, June 3, 2010

oPs kaHwiN 50 : NZa siGns

akHirnYaa..smPai Laa ke OPS KAHWIN 50...
raSenYerr ni OPS KAHWIN tErakHir aKu....
lePas ni da x de OPS..OPS lg daa..
tRus KAHWIN jEk...ngeh~ngehh....
bg korang yg nk aTTenD weDdiNg aKu nTi...
maNe yg x tO uMa aku aRea maNe..
selaiN tGk weDdiNg caRd..
kOrang boLey foLLow tHis siGns...
PINK....
aKu aKn leTak fRom TOL KAJANG..
fRom PUTRAJAYA....
fRom TOL BANGI....
fRom KAJANG...
sO..aGak~aGak kOrang nmPk PINK dr jaOh tu..
Ley aGak Laa tu siGns aKu...
tu pOn kLo x de weDdinG len ltak PINK signs jGak...
ok...aKu aLu~aLu kan sgtt keHadiran bLogger...

8 comments:

puterikurekure said...

ewah!!!!!!!!
:)

(betul2 macam tak dapat nak pi kenduri N. sedih taooo!)

♥z@z@♥ said...

yeay ade sign..kompem x sesat..hikssssss

atty's said...

mesti ramai blogger terjah ..nanti..

stilla said...

wow...pink signage gitu...so sweet..huhuhu

JIVEBUMZ said...

semangat akak nak pegi nie dik!

amin mudah2an tak sosat la yer :)

::DaK KeCiK:: said...

Dah nak dekat tarikh kawen u kang dear..Hope semuanya brjalan dgn lancar..inda nk pergi tak dapat cme inda doakan lah semoga berbahagia yer..Amin2


Dear,ni my new Blog..

Redbloodsnow said...

HAAA....NNTI SNAP EK PICTURES TIME KO WAT BENDA ALAH TUH SUME. HEHE.

PinQib said...

Dari jauh.. sudah dapat nmpk sign pink ni.. ye kawan2..
wakak..

klu wat live dalam belog kan bagus video kwen nye. mesti kepinkinan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...