Friday, August 19, 2011

Weekend datang lagi!

hahaha...tajuk mcm "Tora datang lg...."....
ehh...ade lg x tora weh..?? dlu klo g kedai msti mintak Ibu Abah Tora...hehehe...
itu lerr mainan kita mase kecik kan...
Jumaat suda...Jumaat next week NZa da balik kampung....
saje balik awal...nk berpuasa gn family pRincE_ZA plaks...
baru laa adil kan...
so...ape plan esok ekk...hurmmmm....
asal cuti jekk x reti duduk uma...asal cuti jek merayap...
pastu klo keluar x sah klo duit x mengalir kan...
duit macam air ohh skg.....terserlah kedewasaan...
haha..da jadi Mak Orang of cos laa da dewasa....
ARYYAN with "Hot Blogger Mom" shirt...
ARYYAN...
aku still x pcaya da jd Mama..da ade anak...
serious weyh...kdg2 aku duk tenung muka ARYYAN....
dlm ati bkata... "ni anak aku la...ehh btol ke aku da ade anak? ni keturunan aku...ni darah daging aku...ni pewaris aku..."
korang ade perasaan cmtu x...??
nak2...org selalu tegur ARYYAN banyak ikut muka aku...
"ehh...muka aku ade kt muka budak ni..." hehe..sowee Ayah...
tu la tu...usia btambah tua....semakin matang...
so..sedor-sedor lerr diri tuh...hiks...
ok korang..selamat shopping esok!
hahaha...aku taw selagi x raya kan...korang mesti x abes2 shopping lg..

6 comments:

atty's said...

ye lah n..kty yang ada anak dah besar panjang ni pun kdg dok confuse..lagi..hehehhehehe

sweethOneY said...

haha aku je yg tak shopping2. kena jimatttttttt

♥z@z@♥ said...

btol..aku pun mcm x pecaya dah ada anak..rse mcm bebudak lg..haha..aku dah stop sopim..sblom bajet lari..haha..

asna cute said...

Hehe sama la kita. Rasa xpercaya jer dh ada anak sndri hehe.

therosputih said...

tak pecaya jugak next week dah sy dah nak kawin...owh...

oneyani said...

Ahaha swet sgt!nanti pon akak akan rasa gitu jgak kan..bestnye perasaan tu kan..skrg ni pon tgk muka suami terasa mcm btol ke ni suami aku huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...