Sunday, October 4, 2009

LOVE cOokiEs...

aRitu ADI suh wat kan coOkiEs nk bg gF die...
then...aku suh die bLi buTter & cHoc cHips...
sePantas kiLat die g bLi....
smbiL tu kt uMa..
aku pRepaRe baHan~baHan y aDo...
bTambah seNang laks wat coOkies ni kan....
cehhh...sTatemenT pOyo...
da uJung~uJung wat coOkies tu...
aDe baKI tePung lg...
aku sbg KAKAK y BAIK & SPORTING....haaha...
aku wat kan LOVE coOkies ni taO....
I LOVE U lg tu....
da siap baKar....aku lTak dLm beKas tuk bg gF ADI tu....
tHen..maLam tu..gF die dTg uMa...1st tiMe jmPe ok...
naSeb bek peRamah....
kLo mnYombOng...aku mnTak baLek coOkies tuh.... (gaRang ok!)
naSeb bek my fuTure sis in Law x gaRang cm aku...
hahaahha..seLamat ai...jap..nk mnYeLit...saYep duiT raYe fRom pRincE_ZA aRitu... tp ceDey...taWon ni x de KAD RAYA... bOth oF us x bg KAD RAYA... dan~dan laa x jmPe Kad Raya y aDe TUNANGKU y cun2 kan..

9 comments:

tehais said...

Hadoih,jelesnya aku tengok cookies tu.Kreatip2

Sila bg resepi anda itu..huhu

BuLaN iTu aKu said...

pandai nye dia buat kek..
bulan masak nasi pun tak pass lagii

sweethOneY said...

sporting gila ko.. untung la gf si adi tu dpt gtu.. klo harapkan laki, leh ke pk nk buat gtu eh?

iim x bg pun duit raya kt aku.. tp dia dh belanja aku shopping ms aku g KL hr tu :D hihi, consider duit raya la kot ek?

:: p R i n c E s S _ N :: said...

teh ais : ade yunk..search princess_N's choc hip cookies..

buLan itu aku : kne bLaja yunk..t msti teror...

izza : jgn harap...laki tau makan jekk..

♥z@z@♥ said...

wah..dapat kad raya..zaza x dpt pun from mr. husband..jeles ah..

oneyani said...

rajen nye kakak adi sorang ni..untung badan!hehehe

xnak share ke bape ongkos dalam ang pau tu..hehehe

:: p R i n c E s S _ N :: said...

zaza : awk dpt duit en yunk..hihihih...

k.yani : bek kn kakak adi... hahaha..ongkos men2 je tuh...

Redbloodsnow said...

whoaaa!!! teruja aku tgk cookies tuh taw. tuh klo kasi ngan dillah...kompom terharu nangis die..hahah :D

adehh...dpt duit raya dr ZA ea...adeh...jelesss jeless. pasni nk mintak duit raya ngan dillah ah...lalala


:D

:: p R i n c E s S _ N :: said...

mntk ke dillah..namo jeles2 yahh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...