Tuesday, July 28, 2009

SD MAP 23 - cLoSing ceRemOnY

JUMAAT pTg....CLOSING CEREMONY...
keJap je rs da cLosing kan...
rs aRitu cm baRu jek reGistEr.. **sTatement pOyoss...
da saat~saaT akHir ni br sYok bGamBo kann....
mesRaaa gTu....
laYan pics y aDo ni k....K..N..LINDA..SYA...
DARKBUE TEAM...dLm BALLROOM...
lua BALLROOM...
suMerr tmpt nk bGamBo....
dLm toiLet jek aku luperr nk bGamBo...huhuhu....
weLL...aku da mule winDu SD MAP r....

2 comments:

eedany said...

wah... saya pun happy tengok semua uols happy.

Yeayyyy (tetiba syok sendiri).

:p

*meen* said...

Dear sis N,

Huhu..lamanya kak meen tak jenguk sini, dekat seminggu rasanya..sorry N..tak sempat langsung akak nak bloghop. Time takde keja sangat tu, internet slow plak..tp lepas ni dah kurang sibuk sikit la..harapnya la huhu..

Sedar tak sedar dah habis pun program kat PGH tu ek, cam cepatnya masa berlalu..tapi banyak kenangan dan pengalaman N dpt kutip kan. Kak meen tgk pun, N happy je walaupun jadual agak packed gitu..harus beribu2 lemon la gambar hat PGH tu hahaha

lastly, congrats dah terus dapat kerja..hurm..sebelah subang parade ek?hihi boleh le roger2 kalau kak meen sesat kat subang parade tu

Take care n cayang N banyak2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...