Wednesday, February 25, 2009

sOuvEniRs fRom SABAH

SABTU aRitu ABAH g out statiOn kt SABAH...
ISNIN ptg baru baLek....
so....cm beSe...
ABAH kLo g ouT sTation msTi baWak baLek sOuveniRs kn tuk aNak biNi...
SABAH kn feMes gn pearL...
see...bLambakss peArL ABAH bwk baLekk...
ramBang maTe seyhh...
da maCam SAUDAGAR MUTIARA da ABAH aku...
die kaTe kt saNe muRah~muRah...
cNi maNe daPat kannn....
makan aTi laa ADI....
paDahaL die y kNe amek ABAH kt airpoRt....
tp die dpt t-sHirt laa....
tHen...
aku & ABAH aDe paKatan sBnanYerrr....
laTerr ai sTowee laa...
PAKATAN TERRBAIKKK...!!

17 comments:

eYaNacOMeY said...

mahu jual pearl plak kah??hehehe

Erina Asmawani said...

wahhh..juling mata tengok..
sume tantek2 woo..
pandai ar abah N pilih..

Jengjeng..pakatan apakah? hehe..
pakatan anak beranak eh? =p

:: p R i n c E s S _ N :: said...

eyana : dlm perancangn...

erina : pakatan anak banak...N gn abah jerkk..muaahahahah...

en_me said...

chantekkknyerrr..

Erinsza said...

lawa2nye N yelah kat sini manalah dpt, murah mcm kat sabah tu...

apsal tak suruh abah borong boleh lah jual kat akak.

bozzobattousai said...

dah macam hasil rampasan lanun je....

~dARlee zURiS~ said...

mesti nk jadi tokey pearl lah lak nie ek..
dulu zuris penah wat gak
jual kat sini..ikut harga sini lah kan.untung giler!hehehee...
memang murah lah kat sana
siyes rambang mata

Moralle said...

wow lovely pearls lah sis.....sini satu bleh, hehehe......

Nora Maney said...

wwaaaa..tantek..tantek...nak juling biji mata nengok..uiks..pakatan pe yg u wat ngn abh u?? kata kata nak tunang ker??just kidding..hehehe:)

sweethOneY said...

hihi
manyaknyehhhh

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

waduh, akak jadi giler-giler-giler nengok mutiara tu, cantik sangat

lily lotus said...

wah..juling mata akak..hehe

:: p R i n c E s S _ N :: said...

en_me : cantek kn...

erinsza : next time laa...

bozzo : hahahha..ade laa jgak kn...

zuris : yekerr..nk bizns r gni...

sis moralle : meh dtg bangi sis...

nora : tunang..oh blom lg yunkk...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

izza : tu r...cm lanun bak kate bozzo...

crazybeautiful :gilerr sesangatt...

lily lotus : wahh..smpai juling..

Redbloodsnow said...

adehhh!!! lanting kat zie seketui pearl tuh yanggggggg

**wat muke kesian..hahaha**

:: p R i n c E s S _ N :: said...

zie :jom g sabah yunk.....

Tuah Alwi said...

Assalamualaikum..

Hi Ayein,

Saya Tuah Alwi. Yang minta info pasal assignment awak tu.
Actually saya ni student part time BAC UKM, Kampus KL, Jalan Temerloh.
Saya dah final year kat sini. Sem ni saya ambil paper Seminar Perakaunan Pengurusan.
Kena plak buat assignment tajuk yang sama dgn awak
= Aspek Penilaian Prestasi Masa Kini: Pengukuran Bukan Kewangan, tanda aras, kad skor imbangan.
Saya rasa awak dah lepas paper ni kan?
So kalau awak masih ada hardcopy atau softcopy assignment tu,
saya nak minta KEIZINAN dari awak yang baik hati, may I have the copy please…. 
Just nak buat reference. Itu pun kalau awak sudi memberinye…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...