Saturday, December 13, 2008

SUSHI KING

1st tiMe ok aku mKn SUSHI KING ni...
aL-makLumLaa...
aku x suKerr sgtt Japanese Food...
lg2 y menTah2 ni...
x teteLan ok....
tp.dsbbkn EJA ckp ade y goreng2...
k..laYan jerkk...
SUSHI KING kat ALAMANDA... EJA jaDik KETUA....
g gn NIK skali...NIK pOn 1st time laYann....
aku oRder ni....BENTO tah apetah..
so-so jerkk..tp licin woo.... apekah??
len2...laYan pics geDix ktorg....
x rMai oRg kt cTu...
so..bpesTa r nk bGambo ke ape..
duLik lerr...

12 comments:

Dakjaat™ said...

hiks! hiks! cepat tol apdet.. huhuhuhu! ... sedap ke?? .. tak pernah lak tergerak hati nak cuba .... biasanya orang yang suka makan sushi ni ada potensi nak jadi Ahli Sumo .. ekekee! ke ada genetik2 sumo wrestling .. akakakakkaa! ;p

:: p R i n c E s S _ N :: said...

dakjaat : hahaha..genetik?? ade kerr?? da cnfirmm muke jawo plaks...klo cm dakjaat ye gak der genetik..heheheheh

sweethOneY said...

hehe, yg ko mkn tu aku sukaaa..sbb kenyangggggg gilo :D

:: p R i n c E s S _ N :: said...

izza : sgttt...sendat pewut aku....

bozzobattousai said...

bozzo fevret makan sushi nih...senang...telan je trus....

Farah said...

same la.. xsuka jugk mende2 mentah ni. yg bento N makan tu ade ikan ke? huhu

meen said...

uisshhh sushiiii...k.meen belasah je n, hihi

Nem0 o0h Nem0 said...

aku x pnh try mkn kt sushi king ni,sedap ker???
xde sape nk ajar aku mkn sushi ni la..nk g sendr cm x reti jek nk pilih menu..=p

NoTy But Nice Zhoe said...

zW pun tak mkn benda ala2 mentah ni.. bwek..

eh apa kes gmbr Eja pgg pewut N tuh? pewut very2 full eh? hehe

ita.itu said...

lama x mkn sushi..sdp nye sushi ni ek dik..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

bozzo : errr..N kurengg r...

farah : yup..ade ikan...

k.meen : uhuu...N x bleyy r...

nemo : aku on x reti..eja ajr...

zhoe : baju N tu cm org pregnant..ahakz!! blakonn...

sis ita : N x sukerr kak...

Erinsza said...

mpk mcm best jer N, ape rasa dia yek? nak tahu akak kena gi restoren sushi lah kan. hehhehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...